In a State of Play

time read
Articolul are 202 cuvinte și se citește în 1 minute.

Astazi, pentru prima oara de mult timp incoa’ a fost marti! Un marti din ala special cu ceasuri rele si tunete si fulgere. Dar a iesit soarele si am iesit la filmul ce-l aveam pe ordinea de zi.

Ceasurile rele au constat in: ploaie neasteptata, strazi intrate in gaurire si renovare – strazi bune acum ceva timp, locul de parcare cel mai sigur cu putinta a devenit un alt experiment al celor care se ocupa de sosele – sper totusi sa aranjeze gaurile de pe respectiva strada… desi, oricat m-as bucura la o strada proaspat asfaltata, stiu ca urmeaza si dezamagirea noilor santuri, ca de, mai apar conducte de schimbat sau alte treburi din astea urgente.

Filmul. Bunicel. Ok. Bun. Dar daca nu era cu Ben Affleck dormeam sigur. In timpul filmului se auzea vantul, care cred ca a fost de fapt furtuna. Totusi, atat de subtiri sunt peretii de la Cityplex? Ploaia a continuat si a trebuit sa ma plimb putin prin ea. Mi-a facut cadou niste onduleuri stresante in par… si abia ce-l indreptasem! Pfaaaaaaa!

Daca va plac filmele de actiune, cu intrigi la nivel inalt si rasturnari de situatie, nu pierdeti State of Play. Nu dezvalui mai mult ca e pacat.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.