In zile ca asta…

time read
Articolul are 352 cuvinte și se citește în 1 minute.

In zile ca asta ai senzatia ca minuni se intampla, ca soarele straluceste acolo sus pentru tine si ca cerul il iubeste pe soare pentru totdeauna. In zile ca asta iti doresti ca drumul sa nu se termine niciodata, sa vezi copacii cum alearga pe langa tine si tu ii lasi in urma in viteza masinii. In zile ca asta privesti alaturi si stii ca ai tot ce ti-ai dorit vreodata. Ai cerul langa tine si tu stralucesti ca nimeni alta.

Se intampla sa uitam de noi, sa ne dorim mereu mai mult, mai frumos, mai bine… si pierdem din vedere acel ceva pe care il avem deja. Ar trebui sa lasam din cand in cand lupta pentru mai mult deoparte si sa iubim ce avem, sa apreciem prezentul. Prin acest prezent ne cladim viitorul. Ce viitor vom avea daca neglijam ceea ce am obtinut deja? Va fi un drum de realizari fara sens, mereu vom vrea mai mult, niciodata nu vom obtine ceea ce vrem.

”A visat ca ii spunea ca-l iubeste. Dimineata a intrebat cu o oarecare retinere… Mi-ai spus azi noapte ca… ma iubesti? Si o privea cu seninul ochilor lui patrunzadu-i in suflet. Ea si-a simtit obrajii cum iau foc. Spera ca el sa fi uitat, sa ia te iubesc-ul ei in somn si sa ramana acolo. Acum era prinsa. Si-a ascuns fata intre umarul lui si perna si a spus un da, ti-am spus… emotionat. El a intrebat atunci si eu ce am spus, ca aveam senzatia ca am visat. O scurta pauza. Ea se lasa imbratisata de el si ii spuse la ureche nu ai visat, nu ai spus nimic, nu trebuia sa spui nimic, a fost perfect. O stranse mai tare in brate. Inseamna ca ai gasit momentul perfect si o saruta daruindu-i toata iubirea lui. ”

Uneori trebuie sa privim langa noi, sa simtim si sa spunem ceea ce simtim, pentru ca e posibil ca maine sa nu mai fie… stiti voi melodia aia „If tommorow never comes„. Fiecare clipa trebuie traita la adevarata ei stralucire… fiecare zi…

In zile ca asta iubim pentru totdeauna!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.