Tinute de petrecere – sarmul parizian si inventivitatea londoneza

time read
Articolul are 192 cuvinte și se citește în 1 minute.

Mi-au placut atat de multe tinutele prezentate incat nu m-am putut abtine sa nu va impartasesc si voua 😀 :

Nu putini sunt cei care s-au intrebat in repetate randuri “ce isi doresc femeile?”. Iar noi am modifica putin interogatia, adaugand factorul estetic: “ce isi doresc femeile… de la moda?”. Visul oricareia dintre noi, inca de cand descoperim mirajul papusilor Barbie si pana cand ajungem sa fim constiente de utilitatea cremelor antirid este sa fim stralucitoare intr-o sala de bal unde ochii tuturor pretendentilor sunt atintiti asupra noastra.

Se apropie sezonul Sarbatorilor, petrecerile premergatoare Craciunului si desigur punctul culminant, seara de Revelion. Un periplu pentru care trebuie sa gasim cele mai inedite variante de tinute, astfel incat proiectia noastra sa corespunda cu realitatea.

La Fashionlab.ro imbinam spiritul plin de candoare al Parisului, cu indrazneala si eleganta tipic britanica. Doua dintre brandurile noi pe care le-am adus in Romania la inceputul toamnei, ne introduc in universurile modei mai sus mentionate, printr-o serie de propuneri vestimentare care se pliaza excelent pe ideea de petrecere cu stil:

Pana pe data de 31 decembrie, pentru brandurile Lipsy London si Deby Debo, Fashionlab.ro acorda o reducere de 30%!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.