Targul de pantofi si genti SHOES IT

time read
Articolul are 389 cuvinte și se citește în 1 minute.

Fashionlab.ro te invita la targul de pantofi si genti gazduit de Carturesti, pe 16 si 17 aprilie, SHOES IT.

Incepand cu aceasta editie The big iSHOES se transforma in SHOES IT!

Magazinul online Fashionlab.ro va participa la targul de incaltaminte si accesorii Shoes It , asa cum bine v-a obisnuit, cu cele mai noi modele din colectiile brandurilor de incaltaminte Irregular Choice si Poetic Licence. Colectia Irregular Choice primavara vara 2011, semnata Danny Sullivan, designerul brandului, este o noua demonstratie de pop-art pe cativa centimetri patrati de material.
Propunerile lui Danny Sullivan sunt unite sub conceptul creativ Wood you be my Tropical Delight?, intrebare ce indeamna la actiune si poate constitui un motto cool in acest sezon.
Specific brandului Irregular Choice, storyboard-ul noii colectii se invarte in jurul culorilor bold, un mix halucinant de texturi si imprimeuri, platforme de gheisa, tocuri arhitecturale space-age. Un tropical delight, o salata de fructe asezonata cu animalute si o supradoza de voie buna pe o plaja insorita.

Pe langa modelele de incaltaminte, punctand o noua exclusivitate, Fashionlab.ro completeaza sectiunea dedicata ineditului brand cu modele de genti din aceeasi colectie Irregular Choice.

In afara de incaltaminte si genti, iubitoarele brandurilor alternative vor putea achiziona piese din noua colectie de primavara-vara 2011 a brandului parizian, Deby Debo care se anunta a fi o combinatie de femininate si glam, experimentand totodata cu volumele si contrastele.Rezultatul ne poarta in anii 70′, cand negrul se amesteca cu tonurile naturale si cu un strop de rosu. Acest stil aparent retro, ce combina motivele florale cu cele grafice, se transforma intr-un look modern urban, atat in ceea ce priveste formele sau materialele speciale, dar si prin punerea in evidenta a siluetei.

O mare surpriza a sezonului va fi debutul in Romania a unui nou brand de accesorii funky ce intregesc si dau personalitate oricarei tinute in sezonul cald. Nu va spunem mai multe, va lasam sa descoperiti totul vizitand standul nostru.

Clientii Fashionlab.ro de la targ, vor fi rasplatiti cu vouchere de reduceri de 15% pentru cumparaturile viitoare. Voucherele se acorda pentru cumparaturi de minim 200 de lei si au valabilitate 60 de zile incepand cu data de 18 aprilie. Voucherele nu se cumuleaza cu alte promotii sau reduceri speciale practicate de Fashionlab.ro in perioada de valabilitate a acestora.

Accesul publicului la SHOES IT! este liber si se face in intervalul 11:00-20:00.

Va asteptam!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.