Cuvinte dintr-un jurnal

time read
Articolul are 146 cuvinte și se citește în 0.48666666666667 minute.

Nu vom avea niciodata siguranta iubirii. Oamenii vin si pleaca, iubirile se aprind si se sting. Asa a fost si asa va fi. Doar unii raman, se aprind si ard mereu.

Am scris candva, undeva cuvintele astea. Nu mai stiu ce trairi mi le-au adus, nu mai stiu ce vise m-au incercat sau dezamagiri. Am adunat din jurul meu o mie de ganduri, o mie de trairi si le-am asezat pe hartie. Mi-am spus ca nu vor fi ale mele, ca voi face tot posibilul sa fiu altfel. Sunt. Asa cum tu esti altfel, cum ea sau el sunt altfel. Dar ne vom trezi fiecare dintre noi luati de acelasi val, ne vom trezi ridicati si apoi coborati de aceleasi trairi. Important e sa traim fiecare clipa… pentru ca nimeni, niciodata, nu ne poate garanta ca ce e astazi va fi si maine.


Evanescence – My Immortal

2 Comments

  • Florentin Posted 29/06/2012 15:18

    Este obositor trairea atator valvatai .. demoralizat .. tinzi sa cataloghezi o noua scanteie ca o cauza pierduta .. trist…
    Poate este nevoie sa treaca timpul, sa uitam, apoi sa avem incredere ca luminita din deparate este a mea, doar a mea, este tot ce mi-am dorit si va fi acolo intotdeauna ..
    Timpul din pacate trece … si obosim alergand in noapte dupa licariri efemere …

  • andres Posted 30/06/2012 01:51

    Ce frumos ai spus… obosim… da, asa este. Alergam iar si iar dupa naluci. Si uneori ne oprim din atata cautat si ne asezam osteniti de prea prea mult drum, prea multa visare. Dar poate ca atunci vom gasi, cand vom inceta sa cautam acele licariri…
    Toate la timpul lor!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.