Va invit la Povesti pentru o vara fierbinte!

time read
Articolul are 411 cuvinte și se citește în 1 minute.

In urma cu 4 ani a inceput o poveste… S-a intamplat intalnesc o persoana care avea aceeasi pasiune (ca sa nu ii zic manie) pentru carti ca si mine. Am desenat impreuna un mini club de carte. Ii spun mini pentru ca era un blogulet cam trist, dar colorat de iubirea noastra pentru carti. Ne-am spus The Club of Serial Readers. Nu peste mult timp a aparut al treilea membru al clubului, cel care a facut ca mini clubul nostru sa creasca, sa fie mare si colorat.

Povesti pentru o vara fierbinte

In acesti 4 ani am adunat in jurul nostru oameni frumosi, am citit carti superbe, am scris despre carti si ne-am facut liste de carti de citit care nu se vor termina niciodata… De-a lungul timpului a tot aparut intrebarea: dar in offline va intalniti? Pana de curand am spus (de fiecare data cu oftat) ca nu.

Acum va anunt cu mare entuziasm ca ne vom intalni si in offline! Echipa Serial Readers a crescut cu un nou membru (dupa 4 ani suntem 4 – e ceva, nu? :)) si va pasi incet, dar sigur, catre offline. Cu ajutorul vostru, desigur! Iata ca, in mai putin de o luna, vom avea primul eveniment Serial Readers!

In vara asta, fiecare cititor isi cauta un colt racoros in care sa-si aseze cartea preferata si sa porneasca intr-o aventura care sa-i topeasca inima.

Fie ca alegem o carte erotica, torida, perfecta pentru a ne incalzi si cele mai intime colturi ale trupului, fie o carte care ne duce pe un taram magic unde totul este posibil sau chiar una care a fost atat de controversata la timpul ei incat este imposibil sa nu o punem pe lista in aceasta vara, te invitam sa le discutam pe toate impreuna si sa impartasim idei, impresii si, de ce nu, propriile povesti pentru o vara fierbinte, sambata, 6 iulie, ora 15:00, la Readers Café.

Noi te vom primi intr-o atmosfera racoritoare, iti vom darui carti pentru colectia ta de vara si vom crea cadrul perfect pentru a ne cunoaste mai bine.

Primul eveniment Serial Readers va fi luna viitoare, pe 6 iulie. Locatia? Readers Cafe – locul ideal pentru serial readerii care suntem! Ne sustin prietenii nostri de la Filme-carti.ro si Editura ALLFA – Strada Fictiunii.

Va invit cu drag sa fiti alaturi de mine, de noi, sa povestim despre cartile pe care le iubim. Mai multe detalii pe pagina evenimentului aici: https://www.facebook.com/events/484202888322804/

Sper ca acesta sa fie primul eveniment dintr-un sir de multe, multe!

Andres

4 Comments

  • Andreea Toma Posted 21/06/2013 09:30

    Chiar as fi venit, dar exact atunci e nunta fratelui meu si nu pot lipsi. E super ideea, sper sa se repete intalnirile si sa particip si eu. Cat despre cartile potrivite unei veri fierbinti, ma bate gandul de ceva racoritor, ceva care sa ma faca sa ma infior, poate o poveste cu un cadru total opus- un peisaj cu multa gheata.

  • andres Posted 21/06/2013 10:11

    Vai ce frumos! Felicitari si Casa de piatra fratelui tau!
    La cererea publicului vom repeta, cu siguranta, intalnirea! 😀
    PS. La ce carti te-ai gandit?

  • Andreea Toma Posted 23/06/2013 08:39

    Pai, daca vreau ceva antrenant, probabil un thriller nordic sau mai multe. Or, daca vreau ceva mai greu, desi e posibil sa nu fie asa- Sub ghetar- Halldor Laxness, daca am retinut bine numele autorului. Chiar nu ma gandisem in mod special. Dar voi face o trecere in revista cat de curand, caci nu am nici cea mai vaga idee care va fi urmatoarea mea carte, si atunci poate selectez asa cam ce as vrea eu sa citesc pe canicula asta. Desi e cam greu sa urmez un plan. Va fi unul orientativ.

  • Trackback: Serial Readers, primul eveniment in offline | Thoughts about nothing…

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.