ARTmania Vampires’ Den

time read
Articolul are 341 cuvinte și se citește în 1 minute.

Dragilor, săptămâna aceasta se desfășoară cea de-a IX-a ediție ARTmania Festival, un motiv numai bun pentru a vizita din nou Sibiul, minunatul Sibiu.

ARTmania sibiu

O dată trebuie să ajungeți acolo și veți dori să reveniți. Orașul acela colorat cu străzile lui înguste, muzica ce umple aerul și oamenii ciudați, oamenii frumoși, sunt parcă rupte din altă lume. Iar tu, cel care te trezești în mijlocul mulțimii, nu poți decât să zâmbești și să fii parte din marele tot ce pulsează, ce vibrează pe note divine.

„Cea de-a IX-a ediție ARTmania Festival va avea loc în perioada 4-10 august 2014, concertele principale desfășurându-se în weekend, după următoarea structură: Scena Principală va fi construită în interiorul Complexului Balanța sub numele de „ARTmania Vampires’ Den“, în timp ce scena din Piața Mare va găzdui concerte cu acces liber pentru publicul general. De asemenea, curtea interioară a Palatului Brukenthal din Piața Mare și Curtea Casei Altemberger a Muzeului de Istorie vor găzdui concerte cu acces special.

Începând din acest an, ARTmania Festival dezvoltă povestea nascută în cetatea medievală a Sibiului și oferă iubitorilor de muzică, în premieră, patru scene. Publicul dedicat al festivalului se va putea ascunde de lumină în „ARTmania Vampires’ Den“, spațiul care va găzdui în weekend concertele unora dintre cei mai cunoscuți artiști internaționali. În acest loc, accesul va fi permis doar posesorilor de abonamente achiziționate până în prezent și până la data festivalului, în limita locurilor disponibile.”

Vampires’ Den? Sună minunat! Mai multe despre program și trupele anunțate puteți afla de pe situl festivalului aici: program și trupe.

Ce se mai întâmplă în Sibiu zilele acestea? Păi, multe. Detalii aici: ARTmania. Facebook: https://www.facebook.com/Artmania.Events

Acestea fiind spuse, eu vă doresc distracție maximă și, cine știe, poate ne vedem acolo la o bere, un dat din picior, un selfie…

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.