ATB la Untold Festival

time read
Articolul are 250 cuvinte și se citește în 1 minute.

Anul acesta minunea se întâmplă la Cluj, între 30 iulie – 2 august. Este vorba de Untold Festival, evenimentul ce reunește nume precum ATB, AVICII, DAVID GUETA, JOHN NEWMAN și mulți alții. Mă puteam opri la ATB și spuneam tot, va fi un eveniment de vis! Vor fi patru zile pline de magie, imagine și efecte speciale nemaivăzute în România, așa spun cei de la Eventim.

Later edit: Armin Van Buuren. Atât.

Untold Festival

Cluj-Napoca a fost desemnată Capitala Europeană a Tineretului în 2015, fiind primul oraș din România care a obținut acest titlu. În acest context, Primăria municipiului Cluj-Napoca și Federația Share Cluj-Napoca organizează în perioada 30 iulie-2 august 2015 un festival de muzică și tineret. UNTOLD FESTIVAL 2015 va ține 4 zile și se va desfășura pe Cluj Arena, reunind concerte cu artiști internaționali așteptați în România, dar mai ales în inima Transilvaniei. În cadrul festivalului verii vor fi activate mai multe zone ale orașului cu multe activități și peste 10 scene. Organizatorii așteaptă peste 300.000 de participanți în cele 4 zile de festival.” (Infomusic)

Descoperă Povestea Nespusă între 30 iulie și 2 august, în Cluj-Napoca. Dacă ești de acolo, nu ai voie să lipsești. Dacă ai timp și drum, neapărat să dai o fugă. Eu, momentan, îmi doresc tare mult să se alinieze planetele în favoarea mea. Pentru ATB. Restul e poveste.

Bilete găsiți aici: Eventim >>
Pagina de Facebook UntoldFestival >>

 

4 Comments

  • e-redus Posted 11/02/2015 18:22

    Vor fi 4 zile de distractie. Le asteptam cu nerabdare1

  • Adi Posted 24/03/2015 23:53

    Asta da festival! Naspa ca e cam departe de noi..

  • ASOT Posted 16/04/2015 16:52

    ATB e fenomenal, Guetta e un tatic in materie de muzica electronica dar….ar trebui sa actualizezi afisul cu omul care tine trance-ul in viata; si o face intr-un fel de te unge pe inima 🙂

  • andres Posted 16/04/2015 17:08

    Daaa! Ai dreptate. Merci mult! ^_^

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.