YO. Cum să nu cred în semne?!

time read
Articolul are 632 cuvinte și se citește în 2 minute.

Sunt momente în care e bine să închidem ochii și să ne lăsăm duși de val, să spunem da atunci când nu-ul ne ține strâns în brațe. Nu se știe niciodată ce sau cine ne așteaptă după colț pentru a ne oferi semnul de care avem nevoie – pentru a ne recăpăta încrederea în noi, pentru a zâmbi, pentru a face o schimbare.

Am spus da unei invitații primite din scurt. Nu știam exact despre ce e vorba, ce se lansează, ce se promoveasă la respectivul eveniment. Știam localul, știam ora și că sunt +1 pe lista de invitați. Nu este o situație în care să mă simt tocmai în largul meu. Îmi place să „îmi fac temele” pentru a nu fi luată prin surprindere. Dar iată că de această dată m-am lăsat purtată de val și am fost plăcut surprinsă din momentul în care am pășit în local și până la final.

Evenimentul a avut ca personaj principal marca de sucuri naturale YO, iar bloggerii au fost invitații de onoare spre a-și arăta talentele în materie de preparat cocktailuri. YO sărbătorește 60 de ani și, printr-o întâmplare fericită (da-ul de mai sus), am fost acolo și am băut un pahar din cocktailul meu favorit dar cu o rețetă ușor schimbată: Margarita YO (cu suc de căpșuni).

Partea și mai frumoasă e că am întâlnit oameni dragi, oameni la care nu mă așteptam să fie acolo. Cele mai frumoase întâlniri sunt cele întâmplătoare. Să mergi într-un loc în care (crezi că) nu știi pe nimeni, și cineva te prinde de mână, un om drag pe care nu l-ai văzut demult, locul devine brusc acela în care ți-a fost scris să fii. Bat câmpii, da. Mă scuzați, dragilor, dar entuziasmul meu a preluat controlul degetelor și tastează de capul lui.

M-am bucurat să întâlnesc chipuri pe care le știu din online, fete cu care am interacționat pe bloguri sau pe Facebook. Suntem mai mult decât imagini și cuvinte scrise pe pereți, suntem voci și zâmbete. Suntem îmbrățișări și uneori e bine să ne amintim că e viață dincolo de online.

Invitația pe care am primit-o a sunat cam așa: Vrei să retrăiești atmosfera din Sex and the City? Cum era să spun nu? O seară petrecută cu fetele nu e de refuzat. Iar dacă printre fete se numără și bombonici precum cea din imaginea de mai jos, atunci cu siguranță va fi una de neuitat. A fost prima ieșire la cocktail a Ericăi, fetița prietenei mele, Gia – the Urban Diva (căreia îi mulțumesc pentru invitație!). A fost toată un zâmbet.

Seara s-a încheiat cu un semn. Când, într-un loc în care ai mai fost (în cazul de față Intrebelic Cocktail Bar), apare scris ceva ce nu văzusei înainte și mesajul e cel pe care îl transmiți zi de zi, atunci clar e un semn că drumul ales e cel bun. Make a wish! Dorințele se împlinesc, să crezi în ele. Mesajul cărții mele e scris cu litere mari și luminoase în Interbelic. Păi, cum să nu cred în semne?! Atunci când veți vedea Make a wish scris pe pereți, în reviste, oriunde, să știți că e momentul să citiți cartea (dacă nu ați citit-o, desigur) și să spuneți mai departe despre ea. Eu vă voi mulțumi până la cer și înapoi!

Make a wish.
Read my book: www.incaodorinta.com
Make it happen!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.