Să dansăm!

time read
Articolul are 359 cuvinte și se citește în 1 minute.

Step Up: All InEvery step has led to this.

Din când în când avem nevoie de câte un film care să ne scoată din cotidian. E nevoie de o comedie care să ne facă să uităm de încruntările zilnice, de o poveste care să ne facă să visăm, de un muzical sau film „dansant” care să ne dea un pic de zvâc pentru a mișca picioarele chiar și de pe confortabilul fotoliu din sufragerie.

Muzica ne salveză, spunea cineva. Cărțile ne salvează, spunea altcineva. Dansul ne salvează, spun ei, cei care colorează filmul Step Up: All In. Pe mine mă salvează cărțile, dar filmele mă relaxează, iar filmele cu dans… eh, e altă poveste.

În cazul de față, povestea este simplă. Un concurs de dans ce are loc în strălucitorul Las Vegas aduce pe scenă o serie de trupe care vor lupta dansa până în ultima clipă pentru a pune mâna pe marele premiu.

Acest Step Up adună vedetele din părțile anterioare ale francizei – așa este descris filmul – pentru a mai cuceri lumea o dată. Sinceră să fiu, în afară de Moose, niciunul dintre protagoniști nu mi-a zis nimic. De fapt, Sean (Ryan Guzman) mi-a zis el ceva, dar nu mi-l aduc aminte din Step Up-ul anterior. Bun. Acest Sean își reorganizează trupa și… surprize, surprize! Iese cu flăcari. Scânteile sunt depășite deja. Dansează oamenii de le merg fulgii (sau cum era vorba aia?!) și încântă privitorul. Vă asigur că veți dori să vă mișcați puțin după filmul ăsta, un club, o petrecere, o oră de dans sau de aerobic la sală, orice care să vă ajute să consumați câteva calorii.

Moose

Mai multe despre film vă invit să aflați din trailer. Eu vă recomand să-l vedeți. E relaxant, e amuzant pe alocuri, e cu mesaj – de fapt, e cu mai multe mesaje -, e colorat și îl are și pe Moose. Ce altceva să mai dorești de la un film? Să aibă și continuare… poate.

Step Up: All In (2014)

2 Comments

  • Laura Posted 27/11/2014 11:57

    L-am vazut! Mi-a placut foarte tare. Cred ca am vazut toata seria.. Sau … cred ca 3 sau 4 am vrut sa-l vad, dar nu l-am gasit :))).

  • andres Posted 04/12/2014 21:51

    Mi se pare relaxant. Dacă am vedea câte unul pe săptămână, cred ca am fi mai zen. Sunt filme yum-yum! 😀

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.