Bun venit pe noul meu blog: andreeaban.ro!

time read
Articolul are 459 cuvinte și se citește în 2 minute.

Mă bucur tare mult să vă scriu de aici, de pe blogul meu, noul și minunatul andreeaban.ro. Unii dintre voi își amintesc, poate, momentul în care am fost nevoită să-mi schimb domeniul. Tot atunci am decis să schimb și fața blogului. Dacă domeniul l-am ales repede, cu tema nu a fost simplu deloc. Iar în tot acest timp, când căutam și studiam o temă sau alta, nu am reușit să mai scriu. Nu am găsit sens în a scrie pe blog, nu am găsit inspirație pentru a scrie povești, încă negociez cu muza pentru a reveni și a dansa cu mine.

La un an de la schimbarea domeniului, s-a întâmplat minunea. Vrei să schimbăm tema?, m-a întrebat domnul care s-a ocupat și de tema anterioară, cea cu fata verde. I-am spus că da, când vrea el. Ce zici de live? Am privit lung telefonul, apoi, după câteva zeci de secunde în care încercam să procesez mesajul, l-am întrebat ce vrea să spună cu live. Era evident, dar ireal. După atâta timp blogul meu avea să fie gata. Și, câteva zile mai târziu, nu numai că am avut blogul gata (norocul meu că nu am mai scris de prea mult timp pentru a observa cineva haosul), dar am primit și cel mai frumos logo din lume. Mă gândisem la tot, la structură, la culori, la pagini, dar numai la logo nu. Voiam un fluture. Și, culmea, desenasem deja logo-ul, dar nu știam încă. Nicu a luat fluturele – cel pictat de mine pe un tricou – și l-a transformat în ceea ce puteți vedea acum.

Good things come to those who wait, se spune. Nu m-am grăbit deloc cu acest blog, iar el a prins viață mai frumos decât speram. Mulțumesc, Nicu, pentru că mi-ai fost alături din nou!

Vă mulțumesc și vouă, cei care mă trageți de mânecă să scriu, cei care mă întrebați ori de câte ori aveți ocazia când scriu o nouă carte. Vă mulțumesc și mă bucur nespus pentru că gândurile mele despre nimic (Thoughts about nothing) sunt citite și, sper eu, apreciate.

Ca și în 2017, acel noiembrie în care din două click-uri m-am trezit cu un blog și multe de spus (scris), dar niciun plan de bătaie, așa și acum pornesc la drum cu un blog nou și poate un nou vis, acela de a scrie povești și a aduce zâmbete celor care au nevoie.

Bun venit pe andreeaban.ro!
Sper să găsești ceea ce cauți și dorințele să ți se împlinească.

Andres

Foto: Sebastian Băcioiu

4 Comments

 • Cititor Necunoscut Posted 05/06/2018 23:35

  Felicitari, arata minunat! Mult succes!

 • Eva Anca Posted 05/06/2018 23:43

  Super! Felicitări și cât mai multă inspirație. ❤

 • Sabau Anca Posted 16/06/2018 13:02

  Felicitări și la cât mai multe artirole marca Andreea Ban

 • Andres Posted 16/06/2018 23:17

  Mulțumesc frumos, Anca! ^_^

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.