ALTERNOSFERA, cea mai buna trupa de rock alternativ din Romania

I-am descoperit pe cei de la Alternosfera in urma cu un an. Imi plac la nebunie. Am zis si o repet, i-am ascultat si ii ascult cu acelasi entuziasm. Pe repeat, ca asa imi place mie. Sa ascult o melodie pana la saturatie, sa ascult un album pana nu il mai suport. Nu m-am saturat de ei, dimpotriva, imi plac si mai mult. Abia astept concertul de joi! Frumos cado’ de V-day, nu-i asa?! 😀

Alternosfera

Pe 13 februarie, joi, la Colectiv, de la ora 20:00, este concert cu ALTERNOSFERA, MERCEDES BAND si PINHOLES cu ocazia decernarii premiilor METALHEAD ALT.ROCK Awards 2013. In urma voturilor publicului, Alternosfera a castigat titlul de Best Romanian Alternative Rock Band 2013. Concursul a fost organizat de catre METALHEAD.ro, site-ul de rock Nr. 1 din Romania. 

Ascultatorii de muzica rock au votat timp de o luna, iar cele trei trupe au castigat cele 3 premii importante pentru rockul alternativ romanesc: ALTERNOSFERA – best romanian alternative rock band, MERCEDES BAND – best romanian alternative rock album (‘Cu Ochii Inchisi’) si PINHOLES – best romanian alternative rock newcommer.

Detalii despre cele trei trupe si bilete aici >>

O doza de Alternosfera aici:

Alternosfera – Amintirile

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.