Armin Only @ Arenele Romane 28.06.2008

… sau cum i-a spus un amic, Armin Magicianul!

Din pacate nu am avut inspiratia sau cheful necesar sa merg. Si acum, dupa atatea laude si filmulete vazute, parca imi pare rau. In mare… a mixat Armin Only, ceea ce se intampla rar – de fapt nu prea s-a intamplat pana acum. De obicei in deschidere sunt Dj autohtoni. In ciuda ploii de aseara, ca a turnat cu galeata, a intretinut audienta in jur de 9 ore. Deja cam mult! Insa lumea il vroia acolo si nu s-a lasat dus.

Mi-a placut foarte mult clipul asta, m-au trecut toti fiorii desi nu am fost acolo. Cred ca a fost o senzatie extraordinara…”Imagine a world without light”

Daca as fi fost poate aveam mai multe informatii, stare de spirit, lume prezenta, atmosfera… asa, nu am decat impresiile altora si cateva minute surprinse si postate pe youtube.

Aici puteti vedea mai multe clipuri postate de Fakey. Enjoy!

2 Comments

  • alex2006 Posted 29/06/2008 07:24

    Ce pot spune?Din punctul meu de vedere putea sa ploua toata noaptea eu tot acolo ramaneam.Spectacolul putin mai slabut ca la Tiesto pe 1 Dec. dar a compensat atmosfera si acordurile trance..spre dimineata ceva mai progressive.Alta impresie buna..despre Eller van Buuren fratele mai mic al „olandezului zburator” , nota 10 din partea mea.Au fost si ceva probleme cu organizarea…cine a fost stie…dar oricum…eu mam dus sa-l ascult pe Armin.Imi pare rau ca nam stat decat pana pe la vreo 5 fara un sfert dar eram obosit…asta e.In incheiere ….Armin is no 1.Bafta.

  • Faky Posted 29/06/2008 15:05

    Nu ar fi corect din partea sa incep cu regrete cum, ca nu am prins Intro-ul magnific,pe care il asteptam cu sufletul la gura, insa am putut simti pe propria piele multe din piesele foarte cunoscute insa si cateva noi care si acum le ascult cu emotie….Regrete sincere pt ceilalti,insa tb sa existe compromisuri ca sa fie totul bine….Sper sa fie doar inceputul…Asa cum a mixat una din ultimile piese spun si eu….”I want you to know….I’ll never forget you…” Doppler Effect-Beauty Hides in The deep….ps…Touch…Vision…Scent…Sound….EMOTION!….no words..Just Feelings

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.