ATB la Kristal, 7 martie

atb-7-martie.jpg

Dupa cum era de asteptat, ATB revine in Romania. Conform programului publicat pe pagina personala de MySpace, Andre va fi prezent in data de 6 martie la Cluj, in club Obsession, iar in Bucuresti pe 7 martie, in Kristal Glam Club.

De asemenea, Andre a anuntat detalii despre noul sau album, „Future Memories”, care va fi lansat in data de 1Mai. Motivele intarzierii albumului au fost turneele si programul foarte incarcat.

Va pot spune ca veti fi surprinsi! Cred ca nu este exagerat sa va spun ca am gasit o noua metoda pentru a prezenta muzica elecronica melodica. Am experimentat cu noi sunete si beat-uri. Sunt plictisit sa ascult aceleasi beat-uri in muzica electronica, in special in muzica trance in acest moment, asa ca am gasit o solutie sa produc muzica trance intr-un stil diferit si fresh! Inca o data veti fi surprinsi! Zilele beat-urilor plictisitoare sunt numarate!

Am si decis sa creez un album care sa contine doua CD-uri, unul dintre ele cu muzica ambientala. Puteti sa va asteptati la piesa bune si experimente noi. Primele sound-sample-uri vor fi publicate cat mai curand.” declara Andre. (sursa BeatFactor)

Bilete pentru show-ul din Bucuresti costa 40 Ron (in avans) si pot fi achizitionate din magazinele Diverta, de la Kristal Club si online de pe site-ul ticketpoint.ro. In seara evenimentului intrarea va fi 60Ron.

Ne vedem acolo! 😀 
Pentru mai multe informatii despre ATB:
www.myspace.com/andretanneberger
http://www.atb-music.com/

2 Comments

  • memepistu’ Posted 03/02/2009 23:02

    Anu’ asta promit ca nu-l mai ratez!

  • Alexandru Nistor Posted 04/02/2009 15:08

    Cu siguranta o sa fiu acolo 😛

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.