Bob Proctor. Un alt guru la noi acasa!

proctorFac ce fac si dau peste The Secret. De data asta e vorba despre unul dintre protagonisti. Bob Proctor. Va veni in Romania in cadrul unui eveniment in luna noiembrie. Este unul dintre speakerii care merita vazuti!  Mai jos cateva informatii de pe Wall-Street.ro:

Americanul Bob Proctor, unul din cei mai cunoscuti si mai scumpi ganditori de business din lume, va veni la Bucuresti la sfarsitul lunii noiembrie, unde va fi speaker in cadrul unui eveniment de doua zile.

Actor, filosof, scriitor, consultant de business si life coach, Proctor va incasa circa 100.000 de euro pentru cele doua zile pentru evenimentul din Romania. Cei mai importanti “business guru” care au vizitat Romania pana in prezent au incasat onorarii de 150.000-250.000 de euro.

Ganditori de business reprezentativ care au venit in Romania sunt Jack Welch, fost CEO al gigantului General Electric, Michael Porter, profesor la Harvard Business School, Stephen Covey, cofondatorul companiei de management si dezvoltare a abilitatilor de leadership Franklin Covey, si Philip Kotler, considerat cel mai important specialist in marketing din lume.

“Ca pret, Proctor se incadreaza intre 100.000 si 250.000 de euro, dar nu este la fel de scump ca Welch sau Porter. Oricum, pentru vizita sa din Romania, Proctor va incasa mai putini bani decat o face de obicei”, spune Gabriel Vasile, presedinte si CEO al Rombizconect, firma care organizeaza evenimentul.

Vasile l-a cunoscut pe Proctor dupa ce a participat in urma cu mai multi ani la cateva din cursurile americanului, iar in aprilie l-a contactat pentru a-i propune sa vina in Romania.

“A fost foarte usor sa-l conving sa facem un eveniment in Romania. Nu a fost nevoie decat de cateva telefoane”, spune Vasile.

Dupa ce Proctor a acceptat sa vina in Romania, Bruce Bennett, marketing director in cadrul Rombizconect, a inceput sa stranga informatii din tara pentru a pregati sosirea ganditorului de business.

“Am venit in Romania in urma cu trei luni, iar de atunci m-am intalnit cu peste 300 de oameni din diverse domenii si am vizitat cele mai mari orase din tara, pentru a-l ajuta pe Proctor sa-si construiasca un program bazat pe realitatile locale”, afirma Bennett.

Pana in prezent, 100 de persoane s-au inscris la evenimentul din noiembrie, la care sunt asteptati 500-1.000 de participanti. Taxele de inscriere pornesc de la 249 de euro si ajung la 2.099 de euro.

Proctor este cunoscut la nivel mondial pentru cartea “You were born rich”, dar si pentru rolul principal in filmul “The secret”. Printre clientii care au beneficiat de-a lungul timpului de serviciile lui Proctor se numara IBM Australia, Procter & Gamble si Sharp Electronics. A fost invitat in emisiunile lui Larry King sau Oprah Windfrey.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.