Coca-limbi

In ultima perioada am tot avut drumuri la dentist… Nu ca as fi tinut neaparat! Insa na, ca tot omul, mai facem un control, mai rezolvam un dinte, o treaba. In fine, nu despre asta vreau sa vorbesc, ar fi o povestea prea lunga si dureroasa, cel putin pentru buna mea dispozitie…

Stateam mai devreme culcata pe acelasi scaun, lung si primitor, pe care am ajuns sa-l indragesc pentru o secunda si ma uitam la TV. Noroc cu TVul, ca alfel as fi studiat in amanunt tavanul si poate treceam la obiectele alea interesante (instrumente de tortura)… Asa, deci ma uitam la TV. Am avut un  moment din ala de deja vu. De cate ori am fost pe scaunul ala am vazut aceeasi reclama imposibil de naspa de la Coca Cola (Zero). Una e sa o vezi acasa, alta e sa stai pe scaun la dentist si sa vezi doua limbi agitate si un „fat eye”. Mi se pare cea mai urata reclama de la Coca Cola de pana acum! Este cumva sub nivelul zero al reclamelor… Iar reclamele Coca Cola au fost mereu in Top!

Ce au patit? Nu mai aveau cu ce sa se asocieze? Au ajuns sa se puna langa doua limbi? Mi se face rau! Am cautat reclama aia, insa am dat peste varianta in engleza… suna mai bine, arata la fel!

6 Comments

 • Marius Posted 02/03/2009 19:23

  unde mai pui….ca din cate am inteles …excesul de coca poate duce la caderea plombelor…pe mine asa ma minte dentistul…pana acum…nu am patit-o dar nu ii pun cuvantul la indoiala…iar acum sa fim seriosi ..o felie de pizza cu un pahar de coca rece..acum cine refuza…sau voi beti pepesi..?

 • drq Posted 02/03/2009 20:44

  Cola / Pepsi…same shit!!Diffrent marketing..

 • andres Posted 02/03/2009 22:56

  Eu as alege Pepsi… dar! de reclama vorbeam aici… e oribila!

 • Leah Posted 03/03/2009 00:56

  E super scarboasa reclama, nici mie nu-mi place! Yuck!

 • adina Posted 03/03/2009 14:54

  cand am vazut prima oara reclama am avut un moment din ala „WTF!”, ochiul ala imi aduce aminte de un episod din csi:))…in mare nu-mi place deloc!!!!!:D

 • Smarsoft Posted 23/03/2009 11:16

  Mda… este o reclama interesanta, putin cam ciudata si surprinzatoare pentru Coca-Cola.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.