Concurs F64Studio si Fundatia Crucea Alba “The Best Picture Father & Child”

Dragilor, mamici si tatici, F64Studio impreuna cu Fundatia Crucea Alba va invita sa va inscrieti la cel mai simpatic concurs: “The Best Picture Father&Child”.

Concurs F64

Ce trebuie sa faci?

  1. Imortalizezi o ipostaza plina de dragoste parentala dintre tine si copilul tau
  2. Donezi 25 de lei pe BursaBinelui.ro, pentru fiecare poza inscrisa
  3. Inscrii o poza sau mai multe pe F64Studio

De ce sa donezi?

Fundatia Crucea Alba pentru servicii de sanatate materna, a organizat o campanie de stragere de fonduri pentru tatici. Anul 2013, este anul taticilor.

Doneaza pentru ca 2013 sa devina anul in care tatii au redescoperit emotia de a participa la nasterea bebelusului lor. Un drept legal necunoscut de cei mai multi si respectat de foarte putine maternitati, prezenta tatalui la nastere a devenit un lux. Orice barbat, care doreste, are dreptul sa fie alaturi de viitoarea mama la nastere si sa aiba bucuria de a-si intampina bebelusul atunci cand acesta vine pe lume.

Anul acesta, Fundatia  in parteneriat cu BCR, participa la Campionatul de Bine, principalul proiect de Corporate Social Responsability al Bancii Comerciale Romane pentru stimularea donatiilor on-line. Strategia Fundatiei de stimulare a donatiilor on-line prin platforma BCR Bursabinelui  este sa organizeze o serie de evenimente pentru donatorii sai. De aceea a lansat acest proiect impreuna cu F64Studio, lider pe piata echipamentelor foto, fiind principali experti in fotografie.

De ce sa inscrii poza?

Noi, femeile, vedem in taticul care ingrijeste cu mult drag si rabdare un bebelus, un tatic super sexy! Din acest motiv, ne-am gandit sa va invitam pe voi, taticii, sa va faceti o poza impreuna cu bebelusul vostru sau pe voi, mamicile, sa-i surprindeti pe ei intr-o ipostaza de “tatic sexy” si sa postati poza pe pagina de concursuri F64. Stim ca asa il vedeti si stim ca v-ar placea ca lumea intreaga sa stie ca cei doi sunt comorile voastre dragi.

Concursul va avea un juriu VIP. Urmariti detaliile pe www.f64.ro/concurs

Mariile premii:

Premiul 1: Un curs foto F64, de o zi, la alegere
Premiul 2: O imprimanta Canon Pixma MG2250
Premiul 3: un voucher de 30 poze (10×15) in cadrul serviciului de printing F64

3 mentiuni: cate un joc  de laser tag de 15 minute in cadrul Laser Maxx Romania Unirea Shopping Center (castigatorul impreuna cu 9 prieteni).

Daca vreti sa va convingeti, puteti citi mai multe informatii aici  http://www.crucealaba.ro/doneaza

Mult succes!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.