Dada recomanda „Inca o dorinta”

Mare mi-a fost incantarea sa descopar mai devreme ultima recomandare Dada si in acelasi timp un review:  Cosmoboutique a adus o premiera in mediul 2.0 incepand acum 9 saptamani sa publice primul roman chic online! Este vorba despre Inca o Dorinta, scris de Andreea Ban.”

Ii multumesc Dadei pe aceasta cale pentru ca a fost alaturi de mine si de Cosmoboutique in tot acest timp, ii multumesc pentru sustinere si pentru increderea acordata acestui „proiect”!

Iata si un fragment din review:Inca o Dorinta este povestea Anei Casian, specialist relatii publice, o tanara frumoasa si desteapta, insa ca majoritatea oamenilor este prinsa in obositoarea rutina. Astfel ca, intr-o zi, se decide brusc sa isi “asume riscul ” de a pleca intr-un concediu … un concediu care ii va schimba complet viata. Avandu-si alaturi prietene, cu incredere in ea insasi trece peste orice obstacol ce ii sta in cale la reintoarcerea in tara si, mai mult, intalneste dragostea … Dar credeti ca este atat de usor sa pastrezi dragostea odata ce o intalnesti? Nicidecum! Situatii neprevazute, ganduri ascunse si momente dureroase.” (Dadamoda.info)

4 Comments

 • Raluca Posted 31/10/2008 09:41

  Felicitari, Andreea! I love chic-lit, iar daca e si online… I really love it. 🙂 Abia astept sa vina weekend-ul sa-l citesc, acum trebuie sa plec la redactie. Te pup si inca o data felicitari! :*

 • Dada Posted 31/10/2008 10:00

  Daca imi place ce sa fac?! NU ma pot ascunde 😛 hehehhe

 • Laura Posted 31/10/2008 10:43

  Si cand te gandesti ca Dada nu e singura care sustine acest roman online… 😉

 • andres Posted 31/10/2008 13:38

  @Raluca: Merci mult scumpa! Ma bucur sa aud 😀
  @Dada: Asa-asa! :*
  @Laura: Stiu asta! E unul dintre motivele pentru care scriu. Cu cat descopar mai multi(e) sustinatori cu atat imi creste dorinta de a scrie mai mult, mai frumos… odata cu dorinta vine si inspiratia! Multum!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.