Dau fetele din Balcani pe grec!

(Joi, 14 mai, Eurovision)

Sunt foarte incantata de prestatia grecului la Eurovision. Mi-a placut cum s-a miscat, cum a cantat, pana si camasuta aia scurta a dat bine in peisaj. Bine, nu cred ca era nevoie sa-l vad ca tot cu el votam.

Desi ar trebui sa tin cu Elena si a ei „Balkan Girls”, nu pot. Chiar nu pot! Nu inteleg melodia si nu imi place de ea… atat de mult incat sa trec peste ideea melodiei si parasutele fetele ei. Serios acum! Eu una nu as da marele premiu fetelor din Balcani decat daca as fi barbat si as vrea neaparat sa le cunosc pe fete la datorie – petrecand evident! Deci sanse sunt, ca au intrat in finala. Dar, din pacate in finala nu cred ca se mai poate scurta rochita, e la limita. Sau se poate?

Si da, mi-ar placea sa ajunga Eurovisionul aici, la Romanica. Ar mai intra niste bani in tara. Sa visam deci, ca mai e putin pana la final!

In cazul in care nu ati vazut-o:

5 Comments

 • Miss Valery Posted 14/05/2009 23:15

  Deci, pentru mine Grecia si Norvegia sunt castigatoarele, indiferent de rezultatul final. Go Sakis!

  P.S.: „Bine, nu cred ca era nevoie sa-l vad ca tot cu el votam”. Ba era nevoie sa-l vezi, era musai chiar!!

 • drq Posted 14/05/2009 23:15

  Mai tii minte ca ne-a terorizat cu „Soarele meu” vre-o 3 ani?:)))am urat melodia aia din tot sufletul meu,insa nu pot sa zic ca nu o simpatizez oarecum!E verisoara unei foarte bune prietene si de acolo…intelegi tu!O sa-ti dau niste mel machedonesti cu ea sa vezi ce misto canta tipa!Serios vb!

 • andres Posted 14/05/2009 23:19

  @MissValery: ok! ok! l-am vazut… fabulous my dear!
  @drq: nu-mi aminti de melodia aia! ce vremuri :))

 • Miss Valery Posted 17/05/2009 00:16

  Ma declar multumita. A castigat unul dintre preferatii mei. Felicitari, Norvegia!!! Superba melodia, frumos si spectacolul. Iar solistul, citez, „the cutest guy in the contest”. Pacat de Sakis, dar ramane totusi „the sexiest man in the contest” (citat din Miss Valery :P)

 • andres Posted 17/05/2009 00:18

  :)) Subscriu!!! Si pe ce loc a iesit Romania? Cred ca s-au incurcat oamenii la treaba cu Balcanii 😛

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.