Din nou Soni!

soni2Se pare ca Soni face ce face si revine cu noi intrebari, nelamuriri, deprimari(?!). De data asta este o disputa intre Andrei Ruse si Editura Tritonic, in urma careia Andrei adreseaza o intrebare cititorilor sai: cui ramane SONI? (autorului sau editurii). Din anumite motive, subiective as putea spune, il sustin pe Andrei – drepturile pentru Soni sa ii revina, insa va invit sa cititi mai multe pe blogul lui pentru a va face o idee si a va spune parerea.

Update: Iata si un interviu acordat de Andrei Ruse pentru Bizcampus.ro.

2 Comments

  • deadcountess Posted 22/02/2009 10:15

    cartea nu poate fi decat a celui care a scris-o, adica dragului de ruse. in cea mai recenta conversatie cu el mi-a marturisit ca e total indignat de ceea ce se intampla, dar cumva se astepta sa i se infiga un cutit in spate.

    e de porc toata treaba asta, insa daca editura nu vrea si nu vrea, ai pus-o si daca mai sunt si niste clauze in contract. u are leally fucked.

    si nu cred ca e cineva care sa sustina editura, este evident ca cititorii vor ca romanul sa ii revina in drepturi depline lui andrei. din anumite ratiuni insa stiu ca toata treaba asta va fi dificila. probabil cea mai grea proba prin care trece andrei.

  • andres Posted 22/02/2009 13:50

    Intr-adevar e foarte aiurea toata situatia. Sunt si unii care sustin partea contractuala, insa nu realizeaza ce inseamna sa scrii ceva, pana si articolul cel mai mic iti poate da o stare asemanatoare daca ti se ia si se arunca intr-un sertar… in fine, vom trai si vom vedea urmarile 😉

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.