Doar unele iubiri sunt fara sfarsit…

Prin definitie, o nelistitoare definitie, orice a ales inima ta din misterioasele ei motive poate oricand dez-alege mai tarziu – la fel, din misterioasele ei motive. Iar raiul impartasit in intimitate se poate iute prabusi intr-un iad ce a ratat intimitatea. (Si am spus da, Elizabeth Gilbert)

Citesc cartea asta intre alte lecturi. E pauza mea dintre doua carti. Cu siguranta merita a fi cartea de citit, nu cartea dintre carti, insa are ceva… vine ca o lectie de viata pentru multi, casatoriti sau necasatoriti. Nu judeca, nu condamna, doar spune verde-n fata ca nu toate alegerile sunt inspirate, ca nu toate iubirile sunt eterne. Nu spun mai mult, mai am de citit. M-am oprit putin sa impartasesc un gand, e o carte de citit!

4 Comments

 • Amza Posted 05/05/2011 19:31

  Treaba asta cu „nu toate iubirile sunt eterne” este un gând un pic cam înspăimântător, dar așa este.

 • andres Posted 05/05/2011 20:23

  Da, este inspaimantator, dar hai sa privim partea plina a paharului… unele sunt eterne ceea ce ajuta al naibii de mult. Fara cea mai mica speranta cu siguranta am fi cu totii „doomed”.

 • brumys1 Posted 05/05/2011 20:29

  Mananc, ma rog, iubesc precum Gilbert 😉 Dacă nu ai citit-o, ti-o recomand cu drag: Mananca, roagă-te, iubeste 🙂
  O seara frumoasă!

 • andres Posted 05/05/2011 20:41

  Daaa, o am aici pe birou. Dar am inceput cu Si am spus da, de la coada la cap adica. O voi citit si pe aia ca imi tot spune lumea de ea!
  Merci! :*

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.