Ex-ii incepatori

Sau mai bine spus doua carti CHIC!!! Dupa cum bine stiti sunt fan al cartilor Chick-lit care se pare ca incep sa se stranga aici, langa birou si striga la mine care mai de care.

Ultimele doua sunt tocmai bune de citit in perioada asta, de vara…

ex-ii-anonimi

Cumpara Cartea

Ex-ii anonimi. E adevarat ca la inceput m-a enervat la culme, ca am lasat-o dupa primele 100 de pagini si am citit alta, dar in final a meritat. Este o comedie romantica despre natura dragostei si a obsesiei, dar mai ales a obsesiei ce ramane si se dezvolta dupa despartire. Dupa ce am trecut peste deprimarea de la inceput a personajelor – pagini intregi de deprimare, m-am amuzat copios pe seama lor si a trairilor enervant sau poate chiar exagerat de normale pe care le au.

Cel mai mult mi-a placut analiza pe care a facut-o autoarea asupra despartirii, prin evidentierea celor 5 stadii ale suferintei: negarea, furia/resentimentul, negocierile, despresia, acceptarea. Interesant punct de vedere!

V-o recomand, e prea draguta! Se citeste repede… eu am dat-o gata prin metrou 😀

Ex-ii anonimi, de Lauren Henderson
Editura Polirom

Cumpara Cartea

sushi-pentru-incepatoriSushi pentru incepatori. O carte cu muuulte pagini si personaje atat de diferite… dar care se intalnesc intr-un moment al vietii in care se simt pierdute si reusesc sa puna pe picioare o revista careia nu i se dadeau prea multe sanse. Personajele care contrasteaza puternic, devin „constructorii” unei afaceri de succes. De unde pleaca fiecare si unde ajung, cum se transforma si se lasa transformate de circumstante aflati citind cele multe pagini ale cartii. Nu e pentru incepatori, e pentru cei care gusta cartile Chick-lit!

Un motiv in plus pentru care mi-a placut a fost atmosfera de redactie a unei reviste glossy, nebunia deadlinurilor, a  subiectelor, a evenimentelor mondene si doza subtila de sarcasm la adresa participantilor la aceste evenimente.

Sushi pentru incepatori, de Marian Keyes
Editura Polirom

PS. Acum citesc cartea lunii august pe Serial Readers, adica De veghe in lanul de secara. Sunt tare curioasa ce-i de ea 😀

4 Comments

 • ciprian Posted 17/08/2009 15:48

  un index, doi indecsi.
  n-ar trebui sa fie si un ex, doi ecsi? 🙂

 • andres Posted 17/08/2009 16:14

  Povesteste-le celor de la editura;)

 • honeybunny Posted 19/08/2009 14:58

  De veghe in lanul de secara este una din cartile mele preferate. Sa o citesti cu placere 🙂

 • andres Posted 19/08/2009 21:04

  Inca sunt nedumerita cu „ce e asa tare la cartea asta”… dar mai am juma’ si nu destul timp de ea 😀

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.