Femeile sunt pe Matasari pana duminica!

time read
Articolul are 287 cuvinte și se citește în 1 minute.

Intre 22 si 24 iunie se da startul festivalului urban „Femei pe Matasari”.

Strada se inchide si se deschide drumul femeilor talentate, femei care se daruiesc artei. Universul feminin va fi expus in toata diversitatea sa. Vor avea loc prezentari de moda, concerte, proiectii pe cladiri, jocuri, cinematograf in aer liber si teatru in strada. Vom impartasi cauzele umanitare pentru care femeile lupta, vom participa la dezbateri privind rolul femeii in societate, dar si la seminarii pe teme controversate.

Urmand traditia inceputa in 2011, dupa Street Delivery urmeaza Femei pe Matasari intre 22 si 24 iunie pe toata strada Matasari.

In acest an tema festivalului este „Femeia intre creatie si creativitate” si va preamari femei artiste sub diferite forme: artizanat, concerte, prezentari de moda, filme, teatru, dezbateri si seminarii pe diferite teme.

Strada Matasari va fi impartita in: Coltul Civic, LaBazar, Design Square, ZOna DeBunGust, Atelier, Expozitie de Pictura, Fotografie si Sculptura si Strada ca o Scena.

Printre evenimentele speciale de pe Matasari se afla un cross pe tocuri cu scopul de a strange fonduri pentru sectia de oncopediatrie a spitalului Marie Curie, expozitia „Pink Kitty Candy” in camera din dreapta jos, dedicata celor care sunt incantati de dragalasenii suprazaharisite si care va ramane in Home Matasari pana pe 7 iulie, iar ca bonus, formatia We Singing Colors se va afla ca invitat special la festival.

Programul Femei pe Matasari II incepe vineri seara de la ora 20:00 si continua sambata si duminica intre 10:00 si 23:00, aveti tot timpul sa le vizitati pe cele mai creative femei stranse pe o strada!

Si de ce credeti ca v-am prezentat toate cele de mai sus? Pentru ca anul acesta prietenele noastre de la SASHaccessories vor fi prezente acolo, cu minunatele lor produse. Va invit sa le descoperiti!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.