GIVE PLAY CHANGE: LASERMAXX

time read
Articolul are 440 cuvinte și se citește în 1 minute.

Daca vreti sa va distrati vara asta si in acelasi timp sa faceti o fapta buna, nu ezitati sa donati! Iata o campanie care mi-a atras atentia si pe care o recomand cu mare caldura (sau racoare!):

give play change

Fundatia Crucea Alba are ca obiectiv un viitor in care totii romanii au parte de o experienta pozitiva a nasterii, beneficiaza de servicii accesibile de educatie si ingrijire furnizate cu profesionalism si umanitate, bucurandu-se de nastere ca de un eveniment firesc, fericit ce apartine familiei.

Aceasta impreuna cu BCR si platforma BursaBinelui.ro au ca obiectiv strangerea a 26000 lei in donatii online necomisionate. Pentru a dona nu e necesar sa ai on-line banking, ci doar un card bancar; nu conteaza de la ce banca, daca tu donezi on-line pe BursaBinelui.ro 5RON, atunci 5RON vor ajunge la organizatie.

Bursa Binelui este o platforma care aduce impreuna organizatiile care au nevoie de sprijin pentru a-si desfasura proiectele si oamenii care vor sa investeasca in faptele bune din comunitatea lor.

Concret, pe Bursa Binelui organizatiile non-guvernamentale isi pot crea pagini de profil in care sa isi prezinte activitatea, iar persoanele fizice pot alege sa devina voluntari pentru organizatie sau sa doneze bani pentru sustinerea diferitelor proiecte.

Bursa Binelui este singura platforma online care permite donatiile fara comisoane, incurajand astfel donatorii care vor sa contribuie pentru o cauza. Toate platile sunt securizate si intra sub incidenta legilor transferurilor bancare.

Strangem fondurile cu ajutorul distractiei in familie: donatorii nostri vor avea acces la o serie de evenimente superdistractive care vor aminti parintilor cum e sa fii copil si sa te joci in voie!

Ca sa facem o schimbare, anul acesta ne rasplatim donatorii cu acces la o serie de evenimente pline de distractie! Conceptul GIVE PLAY CHANGE este sa donam, sa ne jucam si astfel sa contribuim la schimbarea in bine. La evenimentele GIVE PLAY CHANGE copiii se vor bucura de copilarie, iar parintii isi vor retrai copilaria.

Primul eveniment are loc joia aceasta, pe 27.06. 2013 incepand cu ora 19.00.

Update: Evenimentul va avea loc pe 25 iulie incepand cu ora 19.00!

60 de tatici si viitori tatici sunt invitati impreuna cu sotiile si copii sa schimbe marsupiul de bebelus cu vesta de luptator de guerrilla. Vor avea ocazia sa se ‘impuste’ in joaca unii pe altii ca sa isi aminteasca de zilele cand jucau Counterstrike. Doamnele vor avea parte de un program de karaoke/stand-up comedy in timp ce sotii lor redevin copii pentru o seara. Participantii primesc o sticla de bere sau de apa.

Accesul exclusiv pentru donatorii 50RON+”

V-am atras atentia? Mai multe detalii gasiti pe pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/531976060193022/ sau pe http://cruceaalba.ro/doneaza.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.