Încă o dorinţă: Plata cărţii prin SMS – tutorial

time read
Articolul are 394 cuvinte și se citește în 1 minute.

Au trecut aproape trei ani de când am dat drumul în lume cărţii Încă o dorinţă. Trei ani în care m-am bucurat de impresiile cititorilor, de fiecare dorinţă lăsată pe site, de fiecare comentariu primit în privat. Am făcut prima donaţie către Salvaţi Copiii şi aştept cu nerăbdare să ajung la următorul prag, cel de 200E, la care voi face o nouă donaţie.

Nu o dată am fost întrebată dacă plata se poate face şi altfel decât prin Paypal. Am răspuns de fiecare dată, cu părere de rău, că aceasta este singura metodă, dar că voi anunţa când se va putea face plata şi altfel. Iată că a venit acel moment!

Începând de luna aceasta, cartea poate fi comandată prin SMS.

Paşii sunt următorii (click pe imagini):

Mergeţi la zona Cumpără, aici.

  1. Selectaţi plata prin SMS

inca o dorinta

  1. Scrii adresa ta de email şi apeşi butonul Continuă. Îţi va apărea fereastra de mai jos în care vei scrie numărul tău de telefon. Nu uita să alegi furnizorul de telefonie mobilă (Orange, Vodafone sau Telekom)!

inca o dorinta 1

 

Vei primi următoarele mesaje:

inca o dorinta 2

inca o dorinta 3

inca o dorinta 4

  1. Când vei apăsa pe butonul Înapoi la Comerciant (mai sus), vei fi întors pe site unde vei primi mesajul de mai jos. Nu uita să îţi pui o dorinţă (în căsuţa de mai jos sau în gând 🙂 ) şi să crezi în ea!

inca o dorinta 5

 

În paralel, vei primi două sms-uri de confirmare pe numărul tău de telefon. Pe adresa de email vei primi linkurile de descărcare a cărţii.

*În preţul final de 6Euro sunt incluse comisioanele către comercianţi şi TVA, aprox. 2.9Euro.

În cazul în care acum ai aflat de cartea Încă o dorinţă şi doreşti să o comanzi prin Paypal, am scris un tutorial aici. La plata prin Paypal, tu stabileşti preţul cărţii. De asemenea, tu vei alege cât să donezi – vezi imaginea de mai jos.

inca o dorinta 6

Sper ca explicaţiile de mai sus să îţi fie de folos. Dacă ai întrebări, eventuale nelămuriri, te rog să mă contactezi oricând pe adresa de e-mail [email protected].

Lectură plăcută îţi doresc și dorințe împlinite!

Andres

2 Comments

  • Rokolla Posted 27/03/2017 21:52

    Waw! Ai scris o carte. Ce experienta interesanta. Mi-ai starnit curiozitatea

  • Andres Posted 27/03/2017 23:44

    Mulțumesc! ^_^ Îți scrisesem că aș adăuga Bora Bora la cele 3 locații menționate de tine. Am studiat puțin Bora Bora pentru carte… 😀 E una dintre dorințele mele – să ajung acolo -, sper să să împlinească cândva.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.