„Inca o dorinta” – primul roman ‘chic lit’ online (ep1)

primulromanchiclitonline.jpg

Luna septembrie vine cu multe surprize, atat pentru mine cat si pentru voi (cititoarele de ‘chic lit’). Nu dau prea multe detalii, poza de mai sus fiind un rezumat perfect a ceea ce as fi vrut sa scriu…

Va invit sa va delectati cu primul roman chic lit scris online, gazduit de Cosmoboutique.ro si promovat cu ajutorul vostru!

Primul roman ‘chic lit’ scris online. Ce inseamna asta?

Ca de acum inainte, timp de 10 saptamani, veti reveni saptamana de saptamana, dimineata de la birou, seara de acasa, la miezul noptii din pat cu iubitul :) pentru a fi la curent cu intamplarile uneia din cele mai faine personaje create in literatura chic romaneasca din anul 2008.

…………………………………………………………………………………………………………………………….
INCA O DORINTA
Publicat in: septembrie 2008 pe CosmoBoutique.ro. Toate drepturile rezervate autoarei.
INTRODUCERE:

Inca putin

Intr-o zi Ana se hotari. Va pleca in vacanta. O vacanta prelungita, undeva unde e liniste, unde e soare, unde se poate relaxa si nimic nu-i poate alunga zambetul de pe fata. Va fi un paradis al ei in care notiunea de timp nu e cunoscuta. Va uita de ceasul desteptator, de agitatia permanenta a orasului, de vecina surda care nu realizeaza cand e tv-ul dat la maxim pentru a se uita la emisiunea lui Diaconescu. Va uita de task-urile zilnice si de deadline-urile cu termene exagerate de genul “Trebuie finalizat ieri” sau “Ce deadline mai vrei? Trebuia predat acum patru zile…”, va uita de sefa afurisita si de seful de personal si mai afurisit… cocota masculina! Va uita de tot!

Din cauza stresului… Citeste mai departe pe Cosmoboutique.ro>>

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.