Inca un concert: Sugababes la Bucuresti


Keisha, Heidi si Amelle, membrele trupei Sugababes, unul dintre cele mai cunoscute grupuri feminine din Marea Britanie, au sustinut, marti seara, un concert la Bucuresti, care, desi lipsit de spectaculozitate si stralucire, a fost apreciat de public gratie vocilor celor trei cunoscute interprete.

Pentru un show de 60 de minute, trupa Sugababes a fost asteptata circa doua ore de spectatori, concertul de la Complexul Sportiv Iolanda Balas-Söter incepand in jurul orei 21.30. Cele trei britanice s-au aflat pentru a doua oara in concert in Romania, dupa ce, in 2006, trio-ul a sustinut un recital in cadrul galei de decernare a premiilor muzicale MTV, desfasurata la Cluj-Napoca.

Precedat de doua recitaluri sustinute de Keo si trupa Akcent(hehe, ce de amintiri:D), concertul britanicelor a inceput timid, cu o sustinere slaba din partea celor circa 1.500 de persoane venite la eveniment. Abia dupa cea de-a doua piesa, tinerii veniti sa-si vada trupa favorita au inceput sa se dezmorteasca, sarind pe ritmurile pieselor si aplaudand.

Nu comentez concertul. A fost dragut. Lipsit de emo – deci foarte dragut! Insa nu prea m-am inteles cu un carcel, care se muta de pe un picior pe altul. In rest toate bune! Sa tot fie concerte!

Tot articolul aici.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.