La mulți ani, dragilor!

Aseară, pe drum spre casă, priveam fulgii de zăpadă cum dansează în jurul meu. Gândul mi-a zburat la evenimentele de peste an – prea multe, prea triste cele mai multe dintre ele. Încerc să mă gândesc la cele frumoase…

la-multi-ani-dragilor

Zâmbetele celor dragi, fericirea prietenilor, dorințele împlinite – ale mele și ale celor apropiați mie, pe acestea le așez pe lista de bucurii cu care încerc să șterg toate evenimentele triste care au bătut la ușă unul după altul. Nu voi reuși, dar mă străduiesc să iau din fiecare partea bună, pozitivă (există oare o parte bună în a pierde pe cineva drag?). 2016 a fost un an al lumânărilor aprinse, al rugăciunilor și al de ce-urilor. De ce eu, de ce acum, de ce mie, de ce tocmai ea, de ce? Acum, când toate au trecut, îmi dau seama că întrebările corecte sunt altele: cum fac să trec peste…? Ce am învățat din această experiență? Dar nu realizăm asta decât mai târziu, când timpul a șters durerea sau măcar a amorțit-o.

La finalul acestui 2016 vă propun să vă gândiți cât de puternici sunteți. Toate piedicile care ni s-au așezat în față au fost depășite, le-am depășit. Ne-a fost oferită șansa de a zâmbi din nou, ne-au fost oferite motive pentru a merge înainte, de a ne urma visul. În această ultimă zi din an să privim către cer și să ne bucurăm că suntem, că cei de lângă noi sunt sănătoși, să ne bucurăm de zâmbetele lor și să fim optimiști. Să atragem spre noi un 2017 de neuitat, un 2017 cu dorințe împlinite și realizări pe toate planurile!

La mulți ani!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.