Lectura de iunie

Luna iunie este luna copilului din noi, luna in care ne permitem sa visam mai mult decat in alte luni. Visam la povesti, la palate de clestar, la printi si zane, visam noaptea in somn dar si ziua. Si tot acum ne permitem sa speram mai mult.

Adevarul e ca atunci cand e speranta, exista zambete si zile senine. Cu cat sperantele sunt mai mari cu atat suntem mai aproape de realizarea visurilor de zi cu zi. Si, ca sa fac legatura intre titlul postului si cele spuse mai sus va invit pe Serialreaders.com pentru a comenta impreuna cartea acestei luni: Marile Sperante a lui Charles Dickens.

Nu uitati sa votati cartea lui iulie, care dintre cele 3 propuneri va pare a fi cea mai fierbinte.

Si ca sa vedeti cum trece timpul, repede si necrutator, va astept cu propuneri pentru luna august – propuneri de carte, evident!

Un iunie incantator va doresc!

Cumpara Cartea

1 Comment

  • frio Posted 09/06/2010 14:38

    Sunteti interesat de un schimb de linkuri cu http://www.e-anunturi.eu ?

    Schimbul de linkuri este benefic pentru ambele site-uri deoarece este vazut de motoarele de cautare (ex: google, yahoo) ca un vot de incredere. In plus, schimburile de linkuri va aduc si vizitatori de pe site-urile partenere.

    Tot ce trebuie sa faceti este sa adaugati linkul si apoi sa lasati un mesaj pe pagina de contact de pe http://www.e-anunturi.eu in care sa specificati pagina pe care ati pus linkul ca eu sa pot verifica. In mai putin de 24 de ore voi adauga si eu linkul dumneavoastra pe http://www.e-anunturi.eu .

    Multumesc, sa aveti o zi buna!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.