Liberty Parade 2008. A fost.

Sambata dupa-amiaza. Ploaie. Cateva ore mai tarziu Liberty. „Sa speram ca se duc norii!” Si s-au dus. Spre seara deja era senin. In jurul orei zece ne indreptam cu totii spre locul unde Liberty a reusit sa adune si anul acesta o multime de oameni „veseli”, peste 30 000.

Cand am ajuns multimea era in delir. Acum ca era vorba de alcool-delir sau muzical-delir e altceva. Fiecare se simte bine cum poate. Ne-am croit drum prin multime… Oamenii erau pusi pe dans – dat din picior pe unde era puhoiul mai… dens, dat din coate sau tremurat pe unde alerga prin vene putin sange de emo. Atmosfera incendiara – dupa cum au spus unii.

Eu as zice incendiara in sensul ca nu era loc sa arunci un ac, nu era loc sa respiri… cel putin in fata. Iar cand nu ai cum sa te misti parca nu mai e fun. Am lasat multimea din fata sa transpire in propiul dans – datul din picior si o mana ridicata spre cer si ne-am indreptat spre mijloc.

Am avut astfel loc si aer. Cum s-au prezentat domniile lor, Dj-ii? Ei bine, mi-au placut. Per total a fost un show asteptat sau neasteptat de tare. Mi-a placut Vali Barbulescu. Mi-a foarte placut Allen. M-a plictisit Optick. M-a miscat Carl Kennedy. M-a extaziat Dennis Ruyer de la Dance Department. Din pacate nu am ramas pana la final sa am cateva cuvinte si pentru Pagal, insa l-am auzit destul de bine din camera de hotel. Avioane!

Daca la inceput multimea era… multa, cand au intrat cei doi dj straini, a inceput sa se aeriseasca. Au ramas, dupa cum ziceau niste prieteni, doar cunoscatorii. Nu toti stiau cine sunt cei doi, insa cei care au ramas pana la final nu cred sa fi avut vre-un regret.

Liberty s-a incheiat la ora 6. Pagal a pus punct editiei din acest an. Imi pare rau ca am pierdut rasaritul. Nimic nu se compara cu un rasarit dupa o petrecere de pomina. Anul trecut tin minte ca Internullo a fost cel care a acompaniat rasaritul. A fost superb.

Cred ca a avut dreptate cine a spus ca „daca mergi odata, o sa mai vrei o data si inca o data”. Conteaza sa iti placa prima oara! Mie mi-a placut. Am revenit. Si voi reveni.

1 Comment

  • dana Posted 23/07/2008 11:49

    trebuia sa stai sa filmezi rasariul 🙁 sa-l vad si eu

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.