Luna aceasta discutam despre „Carti chic pentru femeia urbana”!

Fetelor, dragutelor, luna aceasta ne vom intalni cu ocazia celui de-al patrulea eveniment Serial Readers. Este primul eveniment dedicat exclusiv femeilor! Suna bine, nu-i asa?

In data de 16 noiembrie, ora 15:00, la cocheta cafenea-biblioteca La Belle Vie – Cafe-Boutique, organizam un eveniment special dedicat Cartii Lunii Noiembrie: “Carti chic pentru femeia urbana”.

Carti chic pentru femeia urbana

Impreuna, vom incerca sa raspundem la intrebarea: care sunt eroinele in care ne mai putem regasi inca din romanele clasice, basmele pentru copii sau eroinele contemporane din literatura chick lit, dar si ce tipologii de personaje feminine nu am intalnit inca printre paginile unei carti?

Iata ocazia perfecta pentru a discuta acele carti care ne plac noua, femeile, cartile care ne-au incantat in adolescenta, care ne-au facut sa zambim, sa oftam, sa plangem. Vom povesti despre eroinele noastre preferate, despre relatiile lor, despre viata lor tumultoasa, dar si despre noi, cum ne-au influentat aceste personaje.

Mie mi-a placea tare mult sa aflu care au fost cartile de dragoste care v-au cucerit, daca magia lor s-a stins cu timpul sau inca va mai „bantuie”. Sunt tare curioasa daca ati reusit sa descoperiti in viata de zi cu zi acel ceva pe care il gaseati in carti. Sunt multe de povestit, multe, multe! Oare ne va ajunge o singura intalnire?!

Invitata noastra speciala este Anda Docea, colaborator la Revista Tango. O citesc atat in revista, luna de luna, cat si pe blog. Cuvintele ei imi merg la suflet. O veti indragi, va asigur!

Acestea fiind spuse, va astept cu drag la cel de-al 4-lea eveniment Serial Readers. Va avea loc sambata, 16 noiembrie, ora 15.00, la cafeneaua La Belle Vie – Cafe-Boutique. Ne sustin prietenii nostri de la  Editura Leda si Editura Corint.

Mai multe detalii despre locatie si rezervari gasiti pe blogul Serial Readers, aici: http://blog.serialreaders.com/2013/10/eveniment-cartea-lunii-noiembrie-carti-chic-pentru-femeia-urbana/ sau pe pagina evenimentului, aici:  https://www.facebook.com/events/194212850765916/.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.