Maraton horror pe 31 octombrie

Cum suna 10 ore de filme horror/thriller? Mie mi-a sunat wow!!! Nu stiu daca as fi in stare sa stau atata timp cu ochii cascati in filme, insa ideea mi se pare geniala. Un Halloween de pomina sau mai degraba unul alb!

31oct

Movieplex organizeaza maratonul filmelor horror, pe 31 octombrie de la miezul noptii. Pretul biletului este de 10RON pentru toate cele 10 filme (asta ca sa fie bani de popcorn si ceai :D). Si ca sa fie tacamul complet, sunt si premii pentru cei mai rezistenti – invitatii si abonamente la cinema. Suna bine, nu?

Mie doar „10 filme horror” imi suna in cap de cand am aflat de eveniment… Oare voi avea cu cine sa merg? Cineva interesat? Haideti sa radem impreuna… macar la vreo 2-3 filme… Va provoc la HORROR! 😀

Mai multe detalii aici.

UPDATE: S-a afisat si regulamentul! Maine cred ca o sa dorm toata ziua :))

1. Biletul de acces la primul film trebuie pastrat pe toata durata evenimentului.

2. Participarea la tombola a celor ce rezista intregului maraton (exclusiv pentru salile maraton), implica inscrierea pe spatele biletului a datelor personale (nume si numar de telefon) si depunerea lui in urna special amenajata, dupa terminarea ultimului film din sala maraton.

3. Invitatiile garantate celor ce participa la salile maraton si rezista cel putin 2 filme, se ridica de la personalul autorizat MOVIEPLEX din incinta cinematografului, in schimbul biletului de intrare. Dupa ridicarea invitatiei, este obligatorie parasirea cinematografului.

4. Accesul la filme si asezarea in sala, in cazul salilor conventionale (nu sala maraton), se va face in limita locurilor disponibile, exceptie facand primul spectacol unde respectarea locului inscris pe bilet este obligatorie.

5. Pastrarea unui comportament fizic/verbal civilizat si adecvat este obligatorie pe parcursul acestui eveniment. Persoanele cu un comportament inadecvat (agresiv) vor fi nevoite sa paraseasca incinta cinematografului fara returnarea contravalorii biletelor.

6. Accesul persoanelor aflate in stare de ebrietate nu va fi permis in incinta cinematografului si nici contravaloarea biletelor returnata.

7. Va rugam semnalati orice problema personalului autorizat MOVIEPLEX si un incercati remedierea acesteia personal.

8. In spiritul „fair-play-ului” ne rezervam dreptul de a verifica starea de constienta a participantilor (cei prinsi dormind fiind descalificati si nevoiti sa paraseasca incinta cinematografului). Acest lucru va fi controlat periodic, in timpul filmelor, timp in care lumina in sala se va aprinde.

9. Prezentul regulament reprezina o extensie a regulamentului general la cinematografului, regulament ce poate fi consultat la intrarea in cinematograf. Ambele regulamente se aplica acestui eveniment!

10. Prin participarea la acest eveniment sunteti de acord cu regulamentul mai sus prezentat!

Va multumim pentru intelegere!

EXTRAGEREA CASTIGATORILOR TOMBOLEI VA AVEA LOC IN SALA 8 LA SFARSITUL MARATONULUI, IN PREZENTA PARTICIPANTILOR!
CASTIGATORII ISI VOR RIDICA PREMIILE IN BAZA UNUI ACT DE IDENTITATE CONFORM CU NUMELE INSCRIS PE BILETUL CASTIGATOR

7 Comments

 • Miss Valery Posted 28/10/2009 01:02

  Daaa, stiam de oferta asta! Desi eu am o mica-mare problema: am vazut deja 3 filme…. Dar daca mergem in gasca,o sa fie distractie garantata! Ne bagam? 😀

 • Trackback: Tweets that mention Thoughts about nothing… » Blog Archive » Maraton horror pe 31 octombrie -- Topsy.com
 • andres Posted 28/10/2009 09:28

  Eu da! Mai ales ca nu am vazut niciunul din ele 😀

 • Claudia Posted 28/10/2009 16:46

  e haioasa faza ca daca te prind dormind esti descalificat ;))

 • memepistu’ Posted 28/10/2009 19:48

  ma bag!

 • andres Posted 29/10/2009 00:06

  Super! gasca mare sa fim 😀

 • andres Posted 29/10/2009 00:06

  @Claudia: chiar asa, au de gand sa ne pazeasca? 😛

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.