Misiunea s-a terminat, dar povestea merge mai departe

time read
Articolul are 339 cuvinte și se citește în 1 minute.

„…așa e viața, ne dă ceva, ne ia altceva, dar niciodată nu ne lasă de izbeliște. Are rezervat pentru fiecare dintre noi câte o minune și ne uimește de fiecare dată.”– Ana, Încă o dorință

inca o dorinta

Dragilor,

Au trecut aproape doi ani de la ultimul articol și, parcă, o viață întreagă. Zilele trecute am avut parte de o surpriză tare frumoasă. Cineva mi-a scris să-mi spună cât de mult i-a plăcut cartea mea, Încă o dorință. Am schimbat câteva mail-uri care mi-au amintit câtă bucurie mi-a adus cartea la momentul lansării ei, dar și în perioada imediat următoare. O dorință împlinită, asta a fost.

Și, ceva s-a întâmplat. Am realizat că e momentul să fac pasul pe care îl amân de mult timp. Ultima donație. Am acceptat de mult că nu voi reuși să ating target-ul pe care mi l-am propus, de 500 EUR, dar ceva îmi spunea să mai aștept un pic. Am ajuns la pragul de 200 EUR și cu mare bucurie vă anunț că săptămâna trecută am direcționat a doua donație către asociația Salvați Copiii. Vreau să vă mulțumesc vouă, cititorilor Încă o dorință, pentru că ați făcut posibilă această donație.

Ce se va întâmpla cu cartea?

Misiunea s-a terminat, dar povestea merge mai departe. Se leagă de ea prea multe amintiri frumoase, dorințe și împliniri, pentru a o șterge din mediul virtual. Cartea nu se mai poate comanda, ci se descarcă gratuit de pe site, aici.

Sper ca Încă o dorință să ajungă la toți cei care au nevoie de o poveste “caldă ca o ploaie de vară” (o cititoare), să aducă zâmbete și dorințe împlinite. 

Lectură plăcută!

________________

Situl cărții: www.incaodorinta.com 
Prima donație: https://andreeaban.ro/prima-donatie-inca-o-dorinta/
Povestea din spatele poveștii aici.
Pagina cărții: https://www.facebook.com/incaodorinta

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.