Muzica intre taina si poetica

time read
Articolul are 282 cuvinte și se citește în 1 minute.

Dragilor, am primit mai devreme comunicatul de mai jos si vi-l impartasesc. Sunt convinsa ca unora dintre voi le va face cu ochiul.

Pentru ca toamna se numara bobocii, dar si artistii, Creatrix Fama revine din 12 noiembrie pentru melomani si nu numai, cu noi cursuri dedicate artei si educatiei creative, primele in lot fiind de Poetica Muzicala.

Poetica muzicala

Compania Creatix Fama a luat nastere in aprilie 2012,  iar obiectivul sau este de a incuraja tinerii sa se autocunoasca, sa descopere frumosul si sa-si exprime liber sentimentele si emotiile, lasand la o parte indiferenta, prin organizarea de conferinte, expozitii si ateliere in domeniul cultural – artistic.

Astfel, in perioada 12 noiembrie – 17 decembrie 2012 , Creatrix Fama in parteneriat  cu Fundatia pentru Tineret a Municipiului Bucuresti isi asteapta cursantii interesati sa intre in tainele muzicii. Cursurile ce constituie primul modul se vor desfasura pe parcursul a sase sedinte a cate trei ore, in fiecare luni, incepand cu orele 18.00, la sediul Fundatiei pentru Tineret a Municipiului Bucuresti din Calea Serban  Voda, nr. 213.

Cu un master in Sinteza Muzicologica, Cosmina Popescu, absolventa a Universitatii de Muzica din Bucuresti este cea care va da tonul celor patru module de Poetica Muzicala.

Cursul „Poetica Muzicala” urmareste introducerea participantului in istoria muzicii, apropierea acestuia de muzica prin auditii si dezvoltarea sensibilitatii artistice.

Costul celor sase sedinte ce constituie Modulul 1 este 250 Ron, iar pentru studenti si elevi, 200 Ron. Pretul sedintelor cuprinde o intrare libera la un spectacol de Recital Cameral la Ateneul Roman.

Inscrierile se pot face la adresa de mail: [email protected] sau la numarul de telefon: 0726694435. Pentru mai multe detalii puteti accesa site-ul companiei, www.creatrixfama.com.

Sunteti asteptati la deschiderea primului modul dedicat curentelor si stilurilor muzicale, precum barocul, clasicismul, romantismul.

 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.