Nu ratati Gaudeamus!

Sunteti iubitori de carte? Nu ratati acest eveniment! Rezervati-va macar cateva ore… Insa din experienta mea de anul trecut sa nu credeti ca in doua ore aveti timp sa vizitati tot targul. Eu va recomand o zi intreaga! 😀

Si inca ceva… va astept la standul Publica!

Cateva vorbe despre…

gaudeamus-20.jpg

Alan Greenspan a detinut mai multa putere decat presedintii pentru care a lucrat. Un singur cuvant din partea lui poate in continuare sa arunce pietele in cadere libera.

Alan Greenspan – “Era turbulentelor – Aventuri intr-o lume noua”, ghidul esential pentru ceea ce se petrece astazi in lume la standul Editurii Publica, in perioada 19-23 noiembrie la Targul de Carte Gaudeamus.

In aceasta perioada beneficiati de reducere de 20% fata de pretul din librarie la toate titlurile Publica, atat la achizitionarea lor de la standul editurii (Romexpo, pavilion central, nivel 0.00, stand 25), cat si prin comenzi on-line la www.publica.ro.

In plus, puteti beneficia de superoferta Funky Pack: Funky Business si Karaoke Capitalism, cele doua carti de renume semnate de cei mai funky ganditori de business din lume, Kjell Nordstrom si Jonas Ridderstrale, cu reducere de 30% fata de pretul de librarie.

Despre Gaudeamus 

Suprafata pe care se vor desfasura evenimentele la Targ este de 14.000 de metri patrati, aproape de capacitatea maxima a Pavilionului Central Romexpo.

Accesul general al vizitatorilor va fi permis pe baza biletelor de intrare, in valoare de 3,5 lei, care vor fi folosite pentru tombola Gaudeamus.

Elevii, studentii, cadrele didactice, membrii de uniuni ale scriitorilor si jurnalistii vor avea acces gratuit in cadrul evenimentului.

Numarul expozantilor este de peste 400, 40% dintre aceştia reprezentand edituri romanesti. Pentru a opta oara consecutiv, Targul de Carte Gaudeamus va fi transmis online, cu sprijinul RCS&RDS, furnizor oficial de internet al manifestarii.

2 Comments

  • Miss Valery Posted 18/11/2008 22:26

    Abia astept! Ne vedem la Gaudeamus!!

  • andres Posted 18/11/2008 22:51

    Te astept dear! Si sa fii moderata… stii tu la ce ma refer 😉

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.