O alta arta, seductia

„Pentru a te îndrăgosti nu există momente potrivite și momente nepotrivite ci doar momente mai potrivite decât altele.”

Mi-am petrecut ultimele 2 ore (mai mult sau mai putin) citind Introducere in arta seductiei. Am promis autorului ca voi arunca un ochi si se pare ca m-am prins cu amandoi. Este o abordare foarte interesanta a subiectului, seductia. Sunt atat de multe lucruri de care nu tinem seama, pe care credem ca le stim si de care habar nu avem… Si noi, femeile ne comportam intr-un fel, ei, barbatii, se comporta in alt fel – uneori chiar nu inteleg cum de reusim sa ajungem impreuna, sau, cum de nu reusim sa ramanem impreuna.

Din toata lectura, am ajuns la concluzia ca de fapt, indiferent de modul in care abordam lucrurile, oamenii, cautam in final acelasi lucru. Cautam stabilitate, iubire, incredere, acea compatibilitate de care avem nevoie ca totul sa mearga struna. Mai greu e cu felul in care cautam, avem abordari de multe ori incompatibile cu ceilalti, desi ceea e cautam e tocmai aceasta compatibilitate.

Mi-ar fi placut sa dezvolte mai mult anumite idei, insa chiar titlul spune ca e doar o introducere. Astept sa citesc mai mult 😀 

Va recomand sa aruncati si voi un ochi peste aceasta carte. Se citeste repede si usor, poate va lumineaza cumva sau poate, pur si simplu, reusiti sa invatati ceva despre voi sau despre sexul opus. O puteti descarca de aici, gratuit.

Introducere in arta seductiei, de Cosmin Avram

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.