O noua fixatie: J.A.

Mi s-a spus in cateva randuri ca as fi maniaca. Nu am negat. Mi s-a mai spus ca am fixatii. Adevarat din nou. Si cu timpul alte si alte fixatii apar… unele chiar raman.

Cea mai noua fixatie este Jane Austen. Dupa ce am citit cartea lunii pentru SR – Mandrie si prejudecata – nu am mai avut stare pana ce nu am vazut si ecranizarile, doua dintre ele. Prima, cea din 1995 (o serie de 6 episoade) avandu-l in rol principal pe Colin Firth m-a impresionat extraordinar. Este cea mai buna ecranizare a unei carti pe care am vazut-o pana acum – si am vazut cateva!  Ecranizarea din 2006, cu Keira Knightley este frumoasa… dar slaba avand un Mr. Darcy prea teapan ce lasa o senzatie ciudata ca nu-si gaseste locul si uita sa respire.

In sfarsit, o carte mi-a trebuit sa descopar fixatia pentru Jane Austen. Momentan ma rezum la filme urmand sa-i parcurg si cartile, una cate una.

Apropos de ecranizarea din 1995… cu rolul facut in filmul asta, Colin Firth a intrat in Top5-ul meu de actori loveble. Si cred ca a intrat sa ramana pentru ca deja ma uit dupa alte filme cu el! 😀

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.