Pretty baby names – litere simpatice din lana

time read
Articolul are 211 cuvinte și se citește în 1 minute.

via Serial Readers

Intr-o zi de iarna s-a nascut o fetita. Avea chipul luminos ca o raza de soare si, privind-o, uitai cu totul de frig, de zapada, de cenusiu. Si fetita a primit un cadou special de la o zana micuta, numele ei “desenat” cu lana. Asa a inceput povestea Pretty Baby Names. Dupa ce zana a desenat alte si alte nume, ne-am gandit ca am putea primi si noi doua litere fermecate. Doua litere impletite cu o picatura de iubire, o picatura de inspiratie, cateva picaturi de pasiune si, da!, inca o picatura de iubire.

Serial Readers

Veti vedea pe Pretty Baby Names numele pe care zana le-a realizat pana acum, nume de baietei si fetite, colorate, simpatice, amuzante. Zana s-a gandit la cei mici atunci cand a inceput sa le mestereasca. Noi ne-am gandit ca se pot face cadouri absolut minunate cu aceste litere. Ia ganditi-va cum ar arata un “mi-e dor de tine” scris cu lana pufoasa si rosie sau verde sau albastra… Da, minunat!

Va invit sa vizitati Pretty Baby Names si, de ce nu, sa cereti un nume, o declaratie, un “la multi ani”. Persoana care va primi cuvintele voastre va fi cu siguranta impresionata!

Iata cateva nume simpatice:

erica

Stefan

Mai multe puteti vedea aici: Pretty Baby Names.

2 Comments

  • Silvia Posted 28/05/2013 16:16

    Doamne, ce simpatice sunt!! :x:x:x

  • andres Posted 28/05/2013 17:51

    Sunt superbe! Sa tot iti doresti sa ai cel mai lung nume posibil 😀

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.