Sa rad sau sa plang?

Niciuna dintre variante! Ma mut pe Metrorex :))

Mai jos e stirea care m-a pus pe ganduri in dimineata asta si m-a facut sa ma opresc sa-mi iau abonament la metrou! S-a dus traseul meu direct si semirapid… desi, as avea mai mult timp de citit. Paharul e pe jumatate plin!

Administratia Strazilor va incepe, de luni, lucrari de reabilitare la Pasajul Unirii, acestea urmand sa fie finalizate cel tarziu la sfarsitul lunii octombrie, se arata intr-un comunicat remis duminica de Primaria Capitalei. Circulatia in zona se va desfasura pe un singur sens in timpul zilei, iar noaptea pasajul va fi inchis.

„Reabilitarea pasajelor rutiere se inscrie in lista de prioritati pentru acest an. Se va lucra zi si noapte, pentru ca pasajul Unirii sa fie finalizat cel tarziu la sfarsitul lunii octombrie“, afirma primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, citat in comunicat.

Circulatia va fi restrictionata pe un singur sens in timpul zilei si total in timpul noptii, pentru o perioada de aproximativ patru luni. Semnalizarea rutiera va fi asigurata de catre executantul lucrarii.

Renovarea pasajului presupune interventii de ameliorare a stabilitatii structurii, dar si amenajari conform standardelor europene, precizeaza comunicatul.

Sursa: Hotnews.ro

2 Comments

  • drq Posted 29/06/2009 09:09

    acum stiu de ce erau atatea masini la unirii sus!!!thx

  • andres Posted 29/06/2009 09:12

    :)) Pai acum se circula… sa vedem de luni cum va fi! 4luni @-)

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.