Screw it! Let’s Publica!

Desi am facut o pauza destul de lunga de Publica, luna aceasta am pus mana in graba pe intaia carte care mi-a picat in mana… eram, sa zicem, intr-o pauza de citit. Si, cum pauzele le folosesc pentru a citi altfel de carti, m-am regasit in minunata poveste a Publica.

Poveste? Da. Publica e o poveste inceputa acum 3 ani. O poveste de viata, povestea care te invata cum sa faci primii pasi spre o viata profesionala reusita, care te invata sa aduni tot ce e mai frumos din orele petrecute altfel decat cu familia si prietenii. As zice ca te invata sa descoperi aventura si entuziasmul acolo unde multi se plafoneaza, se plictisesc sau obosesc.

Recunosc ca nu am citit toate cartile Publica si mai am cateva necitite in biblioteca, insa de fiecare data cand pun mana pe cate una, ma declar absolut fascinata de autor si experienta lui, de lucrurile atat de evidente pe care nu le-am luat in seama. Acum sunt prinsa in lumea Virgin a lui Richard Branson. Screw it! Let’s Do It taie rasuflarea la propriu. Nu intru in detalii, revin cu alt post dedicat! (Cumpara Cartea)

Pentru ca Publica face 3 ani si mie chiar nu imi vine a crede cum a trecut timpul, mai ales ca ii cunosc de la prima carte publicata, vreau sa le urez multi ani inainte si carti cel putin la fel de funky ca pana acum. Nu dau exemple, va invit sa le studiati aici: Publica.ro.

PS. Cu aceasta ocazie, Publica ofera cadou o carte! Detalii in site.

1 Comment

  • Silviu Posted 26/05/2010 22:39

    Multumim pentru aprecieri, Andreiuta :*

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.