Se intampla la Sibiu: ARTmania

time read
Articolul are 320 cuvinte și se citește în 1 minute.

Anul trecut am avut un drum prin Sibiu. Cateva ore, nu mai mult. A fost dragoste la prima vedere! I-am promis (Sibiului), asa, in soapta, ca voi reveni. Si ma tin de cuvant. Vineri voi imbratisa din nou acest oras superb!

Artmania 2013

Zilele acestea are loc festivalul ARTmania. O nebunie de festival, ca sa zic asa. Initial am auzit ca ar fi o serie de concerte rock, galagie… dar, dupa o scurta cercetare (adica am intrat pe situl festivalului), am aflat ca e mai mult de atat.

Editia din 2013 a Festivalului ARTmania Sibiu are loc in perioada 5-11 august, avand un program plin de dinamism, inovatie si non-conformism.(…)

La cea de-a opta editie a festivalului, pictura, fotografia, grafica si arta scrisului, vor fuziona cu ideea de performance si instalatie, film si muzica, aducand mai aproape de publicul larg o mare varietate de evenimente incarcate de cultura, care se vor desfasura in Piata Mica si locatiile partenere din imediata sa apropiere, sub umbrela ARTmania Smart Zone.

Pe langa concertele a cincisprezece trupe de referinta din peisajul muzical mondial si autohton, ARTmania da startul unui maraton de evenimente, care se vor desfasura in Sibiu, in spatiile dedicate festivalului: Piata Mare si Piata Mica, Muzeul National Brukenthal, Complexul National Muzeal Astra si Galeria Habitus.

Pentru cei interesati de partea cu rockareala, line-up-ul este aici: cine canta. Apropo de asta, ma declar trista, trista! Cei de la Alternosfera nu vor fi prezenti. Si da, erau preferatii mei… Dar ei sa fie sanatosi, ca timp e destul si pentru alte cantari. Altfel, lista e destul de stufoasa si cateva dintre formatii imi suna tare bine (pe ascultate!).

Nu-i asa ca suna intr-un mare fel? Muzica, film, carte, Sibiu… Ce pot sa cer mai mult? Cu cel mai mare entuziasm, vineri voi ajunge acolo. Daca sunteti prin zona ne vedem, ne auzim, bem o bere, facem o poza… sau ne pierdem in multime si ne distram maxim!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.