Serialul arde si Charlie Sheen se piaptana

time read
Articolul are 313 cuvinte și se citește în 1 minute.

„Tara arde si baba se piaptana!” Cam asa ar putea spune unii despre atitudinea lui Charlie Sheen. Actorul a reusit sa ii determine pe cei la CBS sa opreasca filmarile pentru „Doi barbati si jumatate”, dupa ce a dat un interviu la radio unde i-a vorbit de rau pe toti cei care i-au venit la indemana. Printre cei vizati de limbajul dur al lui Sheen s-au numarat inclusiv producatorii serialului, colegii sai de echipa si asociatia Alcoolicilor Anonimi (AA).

„Mi s-a spus ca daca ii atac, serialul va fi oprit. Oare sunt multumiti cu cele cinci milioane de dolari pe care le-au facut pe urma mea, sau isi doresc sa obtina zece?”, a spus actorul, citat de dailymail.co.uk. „Nu joc corect, nu sunt o tinta usoara. (…) Ori iubesti cu violenta, ori urasti cu violenta. Eu nu mai traiesc la mijloc, deoarece acolo ajungi sa iti fie rusine. Daca iubesti sau urasti violent, nimeni nu iti poate reprosa nimic”, a mai adaugat Sheen. Una dintre tintele sale a fost creatorul serialului „Doi barbati si jumatate”, ChuCk Lorre, pe care l-a numit „baliga” si „larva”.
Charlie Sheen, care a petrecut doua saptamani la o clinica de dezalcoolizare, a mai sustinut in timpul interviului dat la radio ca este capabil „100%” sa isi vindece dependenta de alcool, iar asociatia AA are numai adepti idioti. „Este invechita si are numai adepti idioti. Ii urasc cu violenta”, a declat actorul.

Si, dupa cum spuneam, serialul arde si Charlie Sheen se piaptana. Imediat dupa declaratiile bomba, actorul a plecat sa se relaxeze in Bahamas, insotit la bordul unui avion particular de actuala sa prietena, Natalie Kenly, sotia sa, Brooke Mueller si starul porno Bree Olsen. In plus, Charlie Sheen si-a asigurat fanii ca, daca ii sunt loiali, vor avea unde sa il urmeze… La postul concurent HBO, unde actorul promite ca va avea propriul show de televiziune.

Sursa.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.