Sexting by Loredana

LOREDANA GROZAAm auzit acum ceva timp de noul proiect al Loredanei, Sexting. O carte care m-a facut curioasa… imi suna prea mult a Sex and the City. O rasfoiesc cu prima ocazie! Despre lansare si carte am gasit pe Mediafax.ro:

Volumul „Sexting”, semnat de Loredana, a fost lansat oficial vineri, la Libraria Diverta din Bucuresti, cantareata descriindu-l drept „o carte feminina, scrisa de o femeie cu gandul la alte femei”.

Loredana , una dintre cele mai cunoscute vedete autohtone, atat pentru cariera sa in muzica, cat si pentru povestile ei de viata, a lansat, vineri, volumul ” Sexting”, publicat de Editura Coreus, in care se prezinta fanilor drept o femeie puternica, surprinzatoare, dar in acelasi timp fragila si sensibila.

„Sexting”, noul trend in conversatii despre sex, reprezinta combinatia cuvintelor „sex” si „texting”. In carte, Loredana are curajul sa vorbeasca fara pudoare despre gandurile, dorintele, placerile, slabiciunile si intimitatea ei.

Cartea nu este un roman, nu este o carte de aventuri, este pur si simplu o colectie de ganduri, eseuri, intamplari”, a declarat aceasta la lansare. „Cred ca am gasit liantul intre toate aceste povesti si aceste eseuri prin titlul cartii, care poate parea putin socant, oricum este neobisnuit pentru ca este un cuvant nou – sexting. Practic exista de mult acest obicei, dar nu avea o denumire. Cred ca sexting-ul va fi din ce in ce mai folosit si mai cunoscut, pentru ca suplineste dragostea la distanta”, a mai declarat artista.

Cartea, disponibila in librarii la pretul de 35 de lei, include articole care au fost publicate in revistele The One si Apropo, dar si o parte din monologurile Loredanei din emisiunea „Miss Lori”, gazduita de postul de televiziune Acasa. Cartea are capitole cu titluri precum „Life”, „Sex & Love”, „Stil” si „Travel”. Fiecare capitol cuprinde o serie de texte despre oameni, dragoste, sex, moda, viata mondena si barbati.

3 Comments

 • Laura Posted 13/07/2009 09:47

  interesanta..si pretul e la fel de..interesant :), dar m-ai facut curioasa!

 • Dani Posted 13/07/2009 23:07

  Oare de ce toata lumea aduce in discutie pretul cand este prezentat un produs.
  Discutia se poate pune asa : imi doresc acel produs enorm si fac sacrificii sau nu mi-l doresc si nu discut despre el!

  Foarte faina munca ta andres ! Tine-o tot asa! Sa ma suni sa trebuie sa ne intalnim neaparat saptamana asta sa-ti dau ceva 😀

  pupam

  PS: textele astea de validare sunt mega grele, se vede ca este un blog de literaturi alese!!!

 • andres Posted 14/07/2009 08:20

  Abia astept!!! 😀 Mai ales ca trebuie sa te(va) si felicit >:D< PS. Daca as stii cum sa pun o varianta mai usurica la textele alea...

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.