SR: Cartea lunii nu este un secret!

Luna aceasta, cartea lunii este “Secretul” scrisa de Rhonda Byrne. Am mai vorbit despre aceasta carte cu diferite ocazii. Am vazut filmul, am recitit cartea, am povestit despre ea si parca tot nu este de ajuns. Este o carte pe care, dupa ce o citesti, simti nevoia sa o dai si altuia, sa impartasesti ceea ce ai aflat. Este o fericire care m-a incercat atunci cand am citit-o si care se intoarce ori de cate ori am ocazia sa discut despre ea.

Nu-mi ramane decat sa va invit sa o cititi si sa povestim impreuna, sa o disecam, sa o comentam, sa-i descoperim secretele… pentru ca dincolo de marele secret pe care il contine, vom descoperi altele si altele ascunse printre cuvinte.

Va asteptam in club, cu sau fara Secretul citita. Despre Secretul povestim aici: Participa la discutie.

1 Comment

 • vlad Posted 02/10/2010 10:32

  Bună Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
  Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
  Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
  Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
  Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul ascultawhisper sau un email ascultawhisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
  Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.