Toate drumurile duc la… Alina

time read
Articolul are 333 cuvinte și se citește în 1 minute.

Dragilor, nu am obiceiul să recomand cărți fără să le fi citit, știți asta, însă este o carte de care trebuie să aflați. Toate drumurile duc la mine nu este o simplă carte, este a doua carte a Alinei Grozea, o carte despre care am aflat cu mult înainte de a face ochi și a ieși în lume (norocoasa de mine!). Este o carte de a cărei copertă m-am îndrăgostit la prima vedere și pe care abia aștept să o descopăr (am comandat-o azi).

Alina Grozea

Am vrut, pentru a doua mea carte, mai mult romantism şi o doză mai firavă din deja proverbiala-mi încrâncenare. Am vrut mai multă speranţă curată, limpede, şi mai puţine lamentări, nedumeriri, dezamăgiri, fructe amare culese de-a lungul vremii. Mai multe nostalgii colorate şi mai puţine regrete gri. Am ales pentru acest volum textele cele mai duioase, scrise unele dintre ele pe când eram la începuturi într-ale scrisului, iar altele recent, mirosind încă a cerneala gândului meu. Am scris despre lucruri întâmplate sau care aş fi vrut să se întâmple. Am povestit despre mine, dar şi despre alţii, încercând să mă vâr cât mai credibil în pielea lor.

Alina Grozea

Am citit De ce nu-mi găsesc pe cineva și voi citi Toate drumurile duc la mine. Spuneam despre prima carte a autoarei că o iubesc cum iubesc marea agitată, cum iubesc cerul cu toți pescărușii lui. Mi-a fost dragă ca o zi de vară. Am citit despre aceasta a doua carte, am citit fragmentul pe care Alina l-a așezat frumos pe site și deja mă văd scriind despre ea că mi-e dragă ca zilele acestea aurii de toamnă.

Puteți comanda Toate drumurile duc la mine în format pdf sau print aici: http://toatedrumurileduclamine.e-plaza.ro 

*Despre prima carte puteți citi aici: De ce nu-mi găsesc pe cineva

 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.