V for Vintage: Celebrate TEN

time read
Articolul are 274 cuvinte și se citește în 1 minute.

In acest week-end va avea loc a 10-a editie V for Vintage, cel mai mare targ de cultura vintage si design romanesc, ce se desfasoara la Sala Dalles.

V for Vintage

In primavara celui de-al 5-lea an de viata, V for Vintage, cel mai mare targ de cultura vintage si design romanesc, ajunge la editia cu numarul 10.

Reunim efervescenta celor zece editii intr-o tema de sarbatoare: V for Vintage Celebrate TEN. Celebram impreuna zece editii de vintage autentic si design romanesc! V for Vintage Celebrate TEN are loc in weekendul 13-14 aprilie 2013 in spatiul generos al Salii Dalles (Bd. Nicolae Balcescu, nr. 18).

Creatiile unui numar ales de designeri, intr-o selectie unica si atent gandita, asteapta sa fie probate si luate acasa. Peste 100 de expozanti participa la cea mai mare editie de primavara a targului V for Vintage.

Daca cele de mai sus nu v-au convins, atunci va anunt ca printre expozanti se regasesc si fetele de la SASHaccessories, alaturi de care voi fi si eu cu un zambet, o poza, mai multe poze si mai multe zambete!

Pentru noua colectie SASHaccessories, am luat putina pulbere de stralucire, am amestecat-o cu inspiratie… si au rezultat creatii inedite. Am folosit ca baza auriu si argintiu, la care am adaugat materiale fine, majoritatea colierelor si clipsurilor de pantofi continand matase, catifea si pietre stralucitoare. Am mers pe ideea de piese statement, astfel ca toate produsele sunt menite sa scoata in evidenta si cea mai simpla tinuta.

Iata cateva dintre produsele special pregatite pentru acest targ:

V for Vintage - SASHaccessories

V for Vintage - SASHaccessories

V for Vintage - SASHaccessories

V for Vintage - SASHaccessories

Mai multe veti putea descoperi „la locul faptei”, loc in care trebuie neaparat sa fiti prezenti! Sambata si duminica, Sala Dalles, intre 11.00 – 20.00. Va astept(am)!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.