E-Scriu, „Concurs pentru incurajarea scrisului”

time read
Articolul are 352 cuvinte și se citește în 1 minute.

E-scriu

Dupa un sir lung de emotii, multe telefoane, chiar si amenintari s-a lansat oficial concursul E-Scriu – Concurs pentru incurajarea scrisului. Inspiratia poate sa vina de oriunde.

In continuare sunt prezentate detaliile privind concursul.

E-Scriu, “Concurs pentru incurajarea scrisului”, 16 decembrie 2007 – 29 februarie 2008.

Organizatori: Polirom & Iasi Nights.ro
Parteneri: British Council, Centrul Cultural Francez, Librariile Humanitas, Cartea Romaneasca
Parteneri media: Ziarul de Iasi, 24FUN, Suplimentul de Cultura, Metropolis.ro, Tele M, Timpul, Ele.ro, Radio Iasi, TVR Iasi
Blog: http://escrie.blogspot.com

Intra pe Iasi Nights.ro. Trimite un text pe [email protected] pana pe data de 29 februarie 2008 pentru una din categoriile: proza, poezie sau jurnalistica.
Castiga dreptul de a publica un articol bilunar pe site si intr-o revista de cultura ieseana, plus carti de la Editura Polirom. Nu exista limita de varsta, ocupatie sau talent.
*mentiune: concursul nu e adresat doar iesenilor

Inscriere
Fiecare email trimis pe [email protected] trebuie sa contina la subiect mentiunea: “Pentru concurs“. Mail-ul trebuie sa mai mentioneze si categoria pentru care au fost trimise textele alaturi de nume, prenume, adresa de mail si numar de mobil.

Juriu
Textele castigatoare la cele trei sectiuni vor fi desemnate de un juriu format din profesori universitari precum domnii: Liviu Antonesei, Antonio Patras, Doris Mironescu, Daniel Condurache si Bogdan Cretu.

Regulament
Textele pentru cele trei categorii de concurs: poezie, proza sau jurnalistica trebuiesc trimise in format .doc. Fiecare participant poate trimite maxim trei variante de text. Fiecare text trebuie sa se incadreze pe o pagina A4. Sunt permise exceptiile, insotite de o motivatie.
Nu exista limita de varsta, ocupatie sau talent.

Premii
Vor fi premiati cate un castigator pentru fiecare categorie. Castigatorii de la sectiunile proza si poezie vor putea publica texte in revista de cultura Timpul. Castigatorul de la sectiunea jurnalistica va putea publica un articol bilunar pe Iasi Nights.ro. Toti cei trei castigatori vor primi un set de carti de la Editura Polirom, un curs de limbra franceza oferit de Centrul Cultural Francez si cate un abonament gratuit de acces la British Council.

Sunteti asteptati la E-scriu!

Si daca tot e concurs poate particip si eu ;;)

1 Comment

  • dana Posted 19/12/2007 11:34

    Sa participi!!!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.