Câștigătorii HOP Cadouri de Crăciun!

time read
Articolul are 354 cuvinte și se citește în 1 minute.

HOP-ul a luat sfârșit! Bloggerii și-au înschis concursurile și anunță astăzi câștigătorii. Moșul mai are câteva drumuri de făcut, asta e clar! Eu vă mulțumesc vouă, participanților, pentru că mi-ați fost alături. Dorințele se vor împlini, una câte una. Tot ce trebuie să faceți este să credeți!

Cadouri-CHIC

Și, ca să nu mă lungesc cu vorba, iată care sunt cei trei câștigători aleși de Random.org:

Castigatori HOP

Alina Sampetru va primi brățara SASH + cartea Încă o dorință în format pdf
Maria va primi cartea Încă o dorință în format pdf
Simina Mureșan va primi cartea Încă o dorință în format pdf

În plus, voi oferi încă un premiu, cadoul meu pentru o cititoare care îmi este alături încă de când a descoperit pagina cărții. Mulțumesc, Silaghi Dana Lucia, pentru gândurile frumoase!

Vă felicit, dragilor! Vă doresc să vă bucurați de povestea Anei, Încă o dorință, să vă lasați prinși de optimismul ei, de zâmbete și bucuriile mărunte care ne fac viața mai frumoasă.

Alina Sampetru, te aștept cu datele de contact pe adresa [email protected] (sau mesaj pe pagina de Facebook a cărții) pentru a-ți putea trimite brățara. Maria, Simina Mureșan și Dana Lucia, veți primi cartea pe adresele de email lăsate în comentarii.

Vă doresc tuturor să aveți o vacanță frumoasă în continuare și un an nou plin de bucurii!

Mulțumesc încă o dată Bibliophlile Mystery pentru invitația la acest HOP și felicitări pentru inițiativă! Mulțumesc SASHaccessories pentru cadoul oferit și felicitări pentru accesoriile minunate. Trebuie să vizitați situl să vedeți cu ochii voștri despre ce vorbesc: www.sashaccessories.ro.

Celor care v-am stârnit curiozitatea despre Încă o dorință, vă invit să vizitați situl www.incaodorinta.com. Acolo veți afla mai multe detalii despre carte și misiunea ei. De asemenea, puteți descărca primele 3 capitole!

Sărbători fericite!

2 Comments

  • Silaghi Dana Lucia Posted 27/12/2014 23:55

    adresa de Mail este: [email protected]
    Multumesc ! Dorintele se implinesc, Chiar daca Oamenii spun ca sunt imposible. Una din dorinte s-a implinit, mai este una. Wow !

  • andres Posted 29/12/2014 01:30

    Da, Lucia! Se împlinesc. Trebuie să îți dorești tare, tare de tot. 😀
    lectură plăcută!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.