5 filme de revazut

time read
Articolul are 277 cuvinte și se citește în 1 minute.

Am primit acum vreo doua saptamani o leapsa de la PiratulCinefil pe care abia acum o onorez! Nu puteam sa nu, e prea draguta desi 5 e putin, tare putin!

1. A walk to remember – e unul dintre filmele asezate acolo undeva, pe un piedestal si pe care l-as revedea oricand cu aceeasi placere si probabil acelasi teanc de servetele!

2. Pearl Harbor – e a doua oara cand il nominalizez, insa e un film (Ben Affleck) atat de frumos, incat l-as pune pe repeat!

3. Van Wilder – clasicul Van Wilder as spune eu! Primul film cu Ryan Reynolds care m-a cucerit total. Apoi au urmat altele si altele. Van Wilder e unul de care nu te poti plictisi si e la fel de funny chiar si la a n-a vizionare.

4. August Rush – pentru muzica superba dar si povestea de dragoste, e un film de revazut.

5. How to Lose a Guy in 10 Days – pentru ca imi place de Kate, pentru ca mi-a placut la nebunie rochia galbena, pentru ca ea si Matthew fac un cuplu simpatic foc, nu stiu exact, dar e in top.

Se pare ca acum trebuie sa ma opresc, asa e regula, dar lista mea ar putea continua cu filmele Sandrei Bullock, cu ale lui Hugh Jackman si mai exact seria X-man si alte filme dupa benzi desenate. Ar mai fi si filmele lui Colin Firth sau Al Pacino, toate filmele lui Ryan Reynolds (pe care il ridic mereu in slavi). Sa mai spun? Ok. Ma opresc. Daca aveti si voi filme preferate si care merita revazute astept comentarii. Leapsa o dau mai departe cui doreste sa o preia… cui doreste sa ne spuna ce filme sunt de revazut!

8 Comments

 • Ionu Posted 17/06/2011 19:33

  am vazut si eu recent A Walk to Remember si August Rush,filme de revazut. 🙂

 • andres Posted 17/06/2011 20:29

  Daaa!!! Daca ma mai uit la trailere de vreo doua ori sigur ma apuca (re)nostalgia. The Notebook recomandat de tine e, de asemenea, genial! 😀

 • Ionu Posted 19/06/2011 00:05

  da The Notebook un film excelent ecranizat dupa una din cartile celebrului Nicholas Sparks.la fel si A Walk to Remember si Dear John… 🙂

 • bacioii Posted 19/06/2011 18:08

  apropo….”August Rush” ca l-ai ruginit de tot :))))))

 • andres Posted 19/06/2011 21:14

  Hai merci 😀

 • Dek Posted 19/06/2011 22:11

  Din ce ai enumerat tu pot sa spun ca numai august rush l-am revazut de 6 ori anul acesta….e un film de „jos palaria”….foarte intersant blogul tau…plimbandu-ma pe aici….pare-se ca am ocazia sa descopar filme noi!

 • andres Posted 19/06/2011 23:05

  Multumesc! Inseamna foarte mult 😀 Si August Rush e sublim! Nu l-am vazut de atatea ori, dar merita cu siguranta.

 • RougE Posted 19/02/2012 16:27

  Si mie mi-a placut foarte mult „How to lose a guy in ten days”,are acel ceva de care nu te poti desprinde.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.