about nothing!

In ultimul timp am un status pe mess „The sun is shining!”… este un fel de provocare la adresa soarelui, care, in sfarsit s-a gandit sa ne zambeasca. Ieri ne-a onorat cu prezenta, si am fost foarte incantata sa vad ca si astazi.

Cred ca in zilele gri in care nu vrea sa iasa din „casa” incerc sa il chem, si se pare ca uneori merge. Ar trebui sa adresez provocari si altora… ar trebui sa scriu ceva de genul „The summer is here” – poate poate! 🙂 Cred ca dupa vreo sase luni de status din asta se va enerva si vara si se va instala la geamul meu…

Este o zi superba afara!

Vroiam sa scriu despre ziua de ieri, de evenimentele care au loc in aceasta saptamana – Zilele Biz, Targul Gaudeamus, de lansarea BizCampus.ro la care am participat alaturi de colegii care se ocupa de acest proiect. Vroiam sa scriu despre ceva care ieri mi se parea interesant… astazi insa, e o noua zi, cu un nou soare. Tipa din reclama de vis-a-vis imi zambeste cu subinteles, orasul ma invita sa il privesc, sa admir agitatia, un coleg ma intreaba ceva de un proiect de care stiu ca va trebui sa ma apuc intr-o zi… Astept un telefon, un sms… si scriu in acest moment despre nimic.

Cred ca acum chiar imi insusesc numele blogului „thoughts about nothing”… de aceea sa mai si muncim! Back to work!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.